fcsrn
Moderatör
Pasta deneyebilirsiniz.Herkese selamlar.
Başka bir aracın boyası aracınızın üzerine geçtiğinde boyayı silmek için hangi marka ürün kullanıyorsunuz? En etkili olanı hangisidir?
Pasta deneyebilirsiniz.Herkese selamlar.
Başka bir aracın boyası aracınızın üzerine geçtiğinde boyayı silmek için hangi marka ürün kullanıyorsunuz? En etkili olanı hangisidir?
Hocam cezaya düşse de Aykan ödüyor sıkıntı olmuyor, Aykan toplu ödeme yaptığı için biraz gecikme olmakta.Herkese selamlar.
MTV ile ilgili bir konuda görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
09.12.2016 tarihinde Adana Aykan dan aracımı teslim aldım. MTV Bayii tarafından ödenecekti. Bayii MTV ödemesinin Bir ay içinde yapılacağını söyledi. Ben de kontrol ettim. MTV ödeme vade tarihi 09.01.2017 olarak görünüyordu. Bu gün sabah itibariyle MTV nin ödemesini tekrar kontrol ettiğimde ödemenin yapılmadığını ve MTV nin gecikmeye düştüğünü gördüm. Daha önce bu şekilde bir durumla karşılaşan arkadaşımız oldu mu? Bu konuda nasıl hareket etmem gerekiyor.
Can Hocam çok teşekkür ederim. Aracı bir tanıdık aracılığıyla Adana dan aldım. Aksaray da yaşıyorum. fakat bu durum sonraki buluşma ya katılmama engel değil.Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım.Hocam cezaya düşse de Aykan ödüyor sıkıntı olmuyor, Aykan toplu ödeme yaptığı için biraz gecikme olmakta.
Bu arada Adana'da sınız sanırım, aracınız hayırlı uğurlu olsun, bir sonraki buluşmamıza sizleri de bekliyoruz.
@silvershadow hocam sizden de cevap bekliyorum müsait olursanız. Bir de az önce birşey dikkatimi çekti. Kapının üstüne kolumu koydugumda ses yaptı. Sonra baktım sanki tam oturmamış bastırdıkça ses yapıyor. Tam olarak şurası;Değerli hocalarım kusura bakmayın yine birkaç soru ve tespitim olacak![]()
1- Dün cam suyunun bittiğini farkettim. Ama öncesinde herhangi bir uyarı vermedi. Cam suyu uyarısı yok mu bu araçlarda? (Comfortline)
2- Alarm da yokmuş bu araçta. Sıkıntı yaratırmı bilmiyorum ama yadırgadım biraz.
3- DPF temizliğini sık yapıyor araç. Ankarada yaşıyorum. Havalar malum. genelde kısa mesafe gidiyoruz ve marşa basıp çıkıyoruz yola. Bunun etkisi sanırım. Uzun vadede sıkıntı yapmaz umarım.
4- Mesela bugün -10 derece burası. Akşamları el frenini çekmeden bırakmak daha mantıklı olmaz mı? Daha doğrusu elektronik park freninde böyle birşey yapmamız mümkün mü? Çünkü kendisi otomatik devreye giriyor.
5- Aracı alalım 20 gün oluyor. Dün 3. Depoyu fulledim. Yakıt bana fazla gibi geliyor. Tabi hem aracın yeni olması hem soğuk hava ve kısa mesafe. Yine de sormak istedim bu değerler sizce normal mi?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..![]()
![]()
Canınızı sıkmayın Değerli HocamAraba iyice canımı sıkmaya başladı. Az önce 15-20 km yol yaptım yüksek devirli kullandım sonra park edip 4-5 dk rölantide bekledim ama araç halen 900-950 devirde ve start stop kısmına girdigimde "aracın enerji ihtiyacı yüksek" uyarısı var. Anlık tüketim 0.6 lt. Herşey kapalı. Rölanti normale dönmüyor. Neyin nesidir bu anlamıyorum. Daha geçen gün dpf temizliği yaptı farkettim ve bekledim baya.
Hocam hiçbiri açık değildi özellikle dikkat ettim. Herşeyi olması gerektiği gibi yaptım. Aküde mi bişey var yoksa yine dpf temizliği mi yapıyordu anlamadım. Dpf temizlerken ve normal rölantideyken anlık tüketimler kaç olur hocam?Canınızı sıkmayın Değerli Hocam
Araçta ayna veya arka cam rezistansı buğu gidermek için açıksa
Aracın iç sıcaklık değeri sizin ayarladığınız değerlere yakın değilse yani araç ısıtmaya ihtiyaç duyuyorsa
Çalışır durumda kalmalıdır motor.
Değerli HocamDeğerli hocalarım kusura bakmayın yine birkaç soru ve tespitim olacak [emoji4]
1- Dün cam suyunun bittiğini farkettim. Ama öncesinde herhangi bir uyarı vermedi. Cam suyu uyarısı yok mu bu araçlarda? (Comfortline)
2- Alarm da yokmuş bu araçta. Sıkıntı yaratırmı bilmiyorum ama yadırgadım biraz.
3- DPF temizliğini sık yapıyor araç. Ankarada yaşıyorum. Havalar malum. genelde kısa mesafe gidiyoruz ve marşa basıp çıkıyoruz yola. Bunun etkisi sanırım. Uzun vadede sıkıntı yapmaz umarım.
4- Mesela bugün -10 derece burası. Akşamları el frenini çekmeden bırakmak daha mantıklı olmaz mı? Daha doğrusu elektronik park freninde böyle birşey yapmamız mümkün mü? Çünkü kendisi otomatik devreye giriyor.
5- Aracı alalım 20 gün oluyor. Dün 3. Depoyu fulledim. Yakıt bana fazla gibi geliyor. Tabi hem aracın yeni olması hem soğuk hava ve kısa mesafe. Yine de sormak istedim bu değerler sizce normal mi?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. [emoji4]
/monthly_2017_01/IMG_0837.thumb.PNG.a48ea6014b1abf2698d4aa3294c5f91b.PNG
En düşük 0.4 olur hocam. Saatlik tüketim yazar rölantide.Hocam hiçbiri açık değildi özellikle dikkat ettim. Herşeyi olması gerektiği gibi yaptım. Aküde mi bişey var yoksa yine dpf temizliği mi yapıyordu anlamadım. Dpf temizlerken ve normal rölantideyken anlık tüketimler kaç olur hocam?