Aynen tam oturmamış gibi. Servise bir uğrayın, bende yarın bizim araçta bir kontrol edeyim aynı noktaları.5 saat önce, riverside yazdı:
Değerli hocalarım. Bahsettiğim ses bu. Normal mi sizce? Tam oturmamis sanki kapi icleri.
Bu normal değil. Bende olsa kafayı yerdim. Acil serviseDeğerli hocalarım. Bahsettiğim ses bu. Normal mi sizce? Tam oturmamis sanki kapi icleri.
Kazalar üzücü elbet ancak hem ilk videodaki yoğun kar ve ertesi gün araç kullanacağını söyleyip bundan dört gün sonra kazanın gerçekleşmesi aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş lafını hatırlattı. Dikkatle bakarsak bu kazanın bana göre en büyük müsebbibi uygun olmayan hava koşullarında uygun olmayan lastik kullanımıdır. Kaza o lastiklerle geç bile kalmış açıkçası. En azından can kaybı olmaması sevindirici36 dakika önce, ahmet3976 yazdı:
Hocam bakamadım bugün kusuruma bakmayın. Aslında bütün gün araçlaydım ama uzun yolda hiç aklıma gelmedi.@fcsrn hocam baktınız mı kapılara var mı sizde de öyle bi ses ?
bu arada yolcu tarafı bu kadar değil sadece biraz esneme yapıyor. arka kapıları da kontrol ettim onlarda da esneme var. sizlerde durum nasıl deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim, ona göre servise götüreyim. belki de hepsi böyledir diye düşünüyorum.
Hocam yavaşladıktan sonra tekrar hızlanıyorsunuz ve hızlanma anında tekrar uyarıyor. Durup tekrar hareket ederseniz de aynı durum olur.Hocalarım birşey farkettim yine ve size sormak istiyorum:
Sabah işe giderken kemerleri bağlamadan yola cikiyoruz ve bir süre kemer ikaz uyarısı ötüp sonra susuyor. Buraya kadar normal. Fakat epey gittikten sonra ilk kavşakta dönüş yaptiktan sonra tekrar ötmeye basliyor. Sanirim merkezkac etkisiyle koltuklara agirlik veriyoruz ve tekrar otmeye basliyor. Acaba bizim hanimi algilamiyor da sonradan mi algiliyor diye dusundum. Bu durum normal mi ? Daha onceki aracimda sadece sofor koltugunda sensor vardi ve boyle bir sorun yasamamistim.
Lutfen kusuruma bakmayiniz cok soru soruyorum ama bazi seyler kafaya takiliyor.
Teşekkürler simdiden..