ANA KONU

Değerli hocalarım. Bahsettiğim ses bu. Normal mi sizce? Tam oturmamis sanki kapi icleri. 

Sanki oturmamış , baskı uygulayınca olur gibi duruyor.. o şekilde olmadı mı tatlı sert  ?

Değerli hocalarım. Bahsettiğim ses bu. Normal mi sizce? Tam oturmamis sanki kapi icleri. 

Bu normal değil. Bende olsa kafayı yerdim. Acil servise

Acıdım bu Golf'ün haline Kiralık araç ama yazık gerçekten. Allah korusun çok dikkat edelim Emniyet kemeri takmadan yolculuk yapmayalım. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
36 dakika önce, ahmet3976 yazdı:

Kazalar üzücü elbet ancak hem ilk videodaki yoğun kar ve ertesi gün araç kullanacağını söyleyip bundan dört gün sonra kazanın gerçekleşmesi aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş lafını hatırlattı. Dikkatle bakarsak bu kazanın bana göre en büyük müsebbibi uygun olmayan hava koşullarında uygun olmayan lastik kullanımıdır. Kaza o lastiklerle geç bile kalmış açıkçası. En azından can kaybı olmaması sevindirici 

@fcsrn hocam baktınız mı kapılara var mı sizde de öyle bi ses ?

bu arada yolcu tarafı bu kadar değil sadece biraz esneme yapıyor. arka kapıları da kontrol ettim onlarda da esneme var. sizlerde durum nasıl deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim, ona göre servise götüreyim. belki de hepsi böyledir diye düşünüyorum.

Uygulama hayırlı olsun.elinize sağlık arkadaslar.

@fcsrn hocam baktınız mı kapılara var mı sizde de öyle bi ses ?

bu arada yolcu tarafı bu kadar değil sadece biraz esneme yapıyor. arka kapıları da kontrol ettim onlarda da esneme var. sizlerde durum nasıl deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim, ona göre servise götüreyim. belki de hepsi böyledir diye düşünüyorum.
Hocam bakamadım bugün kusuruma bakmayın. Aslında bütün gün araçlaydım ama uzun yolda hiç aklıma gelmedi. :(  Yarın yıkarken dikkat edeceğim inşallah. 

Halojen farlı mk7 lerde kısaları yaktığınız zaman parklar sönüyor mu arkadaşlar ? Bende bu şekildeydi araç servise girdi şimdi kısaları yakınca parklar sönmüyor. Güncelleme falan mı yapıldı acaba başına gelen var mı ?

Hocalarım birşey farkettim yine ve size sormak istiyorum:

Sabah işe giderken kemerleri bağlamadan yola cikiyoruz ve bir süre kemer ikaz uyarısı ötüp sonra susuyor. Buraya kadar normal. Fakat epey gittikten sonra ilk kavşakta dönüş yaptiktan sonra tekrar ötmeye basliyor. Sanirim merkezkac etkisiyle koltuklara agirlik veriyoruz ve tekrar otmeye basliyor. Acaba bizim hanimi algilamiyor da sonradan mi algiliyor diye dusundum. Bu durum normal mi ? Daha onceki aracimda sadece sofor koltugunda sensor vardi ve boyle bir sorun yasamamistim.

Lutfen kusuruma bakmayiniz cok soru soruyorum ama bazi seyler kafaya takiliyor.

Teşekkürler simdiden..

Hocalarım birşey farkettim yine ve size sormak istiyorum:

Sabah işe giderken kemerleri bağlamadan yola cikiyoruz ve bir süre kemer ikaz uyarısı ötüp sonra susuyor. Buraya kadar normal. Fakat epey gittikten sonra ilk kavşakta dönüş yaptiktan sonra tekrar ötmeye basliyor. Sanirim merkezkac etkisiyle koltuklara agirlik veriyoruz ve tekrar otmeye basliyor. Acaba bizim hanimi algilamiyor da sonradan mi algiliyor diye dusundum. Bu durum normal mi ? Daha onceki aracimda sadece sofor koltugunda sensor vardi ve boyle bir sorun yasamamistim.

Lutfen kusuruma bakmayiniz cok soru soruyorum ama bazi seyler kafaya takiliyor.

Teşekkürler simdiden..
Hocam yavaşladıktan sonra tekrar hızlanıyorsunuz ve hızlanma anında tekrar uyarıyor. Durup tekrar hareket ederseniz de aynı durum olur.

@riverside Hocam bugün uzun yolda aklıma geldi, elimle baya bir kuvvetle ittirdim ama yerine oturmamış parça gibi ses gelmedi hiç. Hatta hiç ses gelmedi, az biraz klasik esneme sesi sadece. :)

@yusuf teşekkür ederim Yusuf hocam. Octaviada boyle birsey yoktu ondan afalladım biraz. sorun var zannettim. Hep eski arac yeni arac arasindaki farklardan kaynakli sıkıntılar bendeki. İkisi de ayni grup olunca birinde olan digerinde olmayinca problem var gibi oluyor. Aydinlattiginiz icin tesekkur ederim tekrar. 

@fcsrn teşekkürler hocam. Servis yolu göründü o zaman bana. Can sıkıcı bir durum bu. Araç sanki üretim hatalıymış gibi bir algı yaratiyor. Herseye daha fazla dikkat etmeye basladim paranoyak oluyorum galiba :)  direksiyon kapaginin ust kenarinin tam duz olmadigini farkettim mesela bugun. Simetrik durmuyordu direksiyonun gobegi. Hastalık sanirim :)  servise sorulacaklar listesi hazirliyorum artik. 

Geri