ANA KONU

Sizde de kapıyı ilk seferde kapatamama olayı oluyormu? Araca binince ilk seferde kapıyı kapatamıyorum her seferinde açıp tekrar daha sert kapatmam gerekiyor. İçerde hava sıkışıyor mudur nedir biraz sert çekmeyince tam kapanmıyor. Birkaç defa açıp açıp kapattığım oluyor. ben mi kıyamıyorum kapıya bilmiyorum

Sizde de kapıyı ilk seferde kapatamama olayı oluyormu? Araca binince ilk seferde kapıyı kapatamıyorum her seferinde açıp tekrar daha sert kapatmam gerekiyor. İçerde hava sıkışıyor mudur nedir biraz sert çekmeyince tam kapanmıyor. Birkaç defa açıp açıp kapattığım oluyor. ben mi kıyamıyorum kapıya bilmiyorum
Aynı sorun bende de oluyor [emoji2] çok nazik davranmadigim halde olması tuhaf

Norveç in başkenti Oslo'da dizel araçların trafiğe çıkışı haftanın iki günü yasaklanmış.

Şimdi dizelciler düşünsün :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese merhaba. Direksiyonda dikkatimi çeken bir asimetriyi dikkatlerinize sunuyorum. Sizde de boyle mi ? Belki de hic farketmedik diyebilirsiniz. Gereksiz bir ayrinti da olabilir. Ama benim dikkatimi cekiyor her seferinde. 

Trip sifirlama dugmesinin alt hizasina bakin direksiyon kapaginin ust kenarinda krom kısım bir tarafta gorunurken diger tarafta gorunmuyor. Bir eğrilik var. 

IMG_1102.JPG

IMG_1103.JPG

IMG_1104.JPG

Herkese merhaba. Direksiyonda dikkatimi çeken bir asimetriyi dikkatlerinize sunuyorum. Sizde de boyle mi ? Belki de hic farketmedik diyebilirsiniz. Gereksiz bir ayrinti da olabilir. Ama benim dikkatimi cekiyor her seferinde. 

Trip sifirlama dugmesinin alt hizasina bakin direksiyon kapaginin ust kenarinda krom kısım bir tarafta gorunurken diger tarafta gorunmuyor. Bir eğrilik var. 

Ekli dosyayı görüntüle 8970

Ekli dosyayı görüntüle 8971

Ekli dosyayı görüntüle 8972
Hocam ben kendimi sıkıntılı biliyodum sizi görünce normal olduğumu anladım :)  şaka bi yana bende bakıcam yarın ancak böyle olsa bile umrumda olmaz :)  bence sizde böyle bi açıdan görünüş için canınızı sıkmayın. Gözle görülür net biR görüntü ve açı olsa anlarım ama bu biraz zorlama olmuş.

Hocam ben kendimi sıkıntılı biliyodum sizi görünce normal olduğumu anladım [emoji4] şaka bi yana bende bakıcam yarın ancak böyle olsa bile umrumda olmaz [emoji4] bence sizde böyle bi açıdan görünüş için canınızı sıkmayın. Gözle görülür net biR görüntü ve açı olsa anlarım ama bu biraz zorlama olmuş.
Teşekkür ederim hocam cevap için
Haklısın ama sen yine de bir bak kendininkine

/monthly_2017_01/IMG_1102.thumb.JPG.910b79326c5b71e08d44462f5bdc529c.JPG
/monthly_2017_01/IMG_1103.thumb.JPG.7af1562ac9e410009ef6d94481603617.JPG
/monthly_2017_01/IMG_1104.thumb.JPG.a804f82c0ee83b118f5d15d05515d3a1.JPG
Hocam kusur diye bulduğumuz bu gibi şeyler aracın ne kadar mükemmel olduğunun bir göstergesi olabilir mi
hafif bir yamukluk var gibi

Hocam kusur diye bulduğumuz bu gibi şeyler aracın ne kadar mükemmel olduğunun bir göstergesi olabilir mi
hafif bir yamukluk var gibi
Aynen hocam [emoji4] araç mükemmel. Biz de ince ayrıntılara takılıyoruz işte. Peki bu yamukluk sizce bir sorun mudur hocam? Benim araç neden böyle sürprizler yapıyor bana anlamıyorum [emoji4]

Yılbaşında Kapadokya ziyareti yapmıştım ve o günden beri araba yıkanmıyordu.Dün yıkattım ve ne göreyim, kaputta en az 7-8 adet küçük çaplı taş izi oluşmuş.Muhtemelen Aksaray -Nevşehir yolu üzerinde oldu.

selam arkadaşlar. resimlerden de göreceğiniz üzere aracımın stepnesinde oldukça fazla su var. bagaj zemini ve plastik havuzu kuruydu ancak stepne bu şekilde idi. arka koltuklarda da ıslaklık vardı. arka zeminde nispeten daha az bir ıslaklık vardı. ön taraflarda sıkıntı yok henüz. tavan döşemelerinde leke veya ıslaklık yok. 2 gün önce fark ettim. yarın da servise götürmeyi düşünüyorum. araç garantili. böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?

IMG_3666.JPG

selam arkadaşlar. resimlerden de göreceğiniz üzere aracımın stepnesinde oldukça fazla su var. bagaj zemini ve plastik havuzu kuruydu ancak stepne bu şekilde idi. arka koltuklarda da ıslaklık vardı. arka zeminde nispeten daha az bir ıslaklık vardı. ön taraflarda sıkıntı yok henüz. tavan döşemelerinde leke veya ıslaklık yok. 2 gün önce fark ettim. yarın da servise götürmeyi düşünüyorum. araç garantili. böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 9070
Hocam öncelikle geçmiş olsun.., yaklaşık 1 sene önce böyle bir durumla karşılaşan (stepne havuzunun su alması) yabancı bir forumda bu sorunu yaşanan bir kişinin sorunun neden kaynaklandığı ve nasıl çözüldüğü hakkında kendi aracında yaptıklarını paylaşmıştı link'ini atıyorum., konunun 2. mesajında ve devamındaki sayfalarda olayı ve nasıl çözdüğü hakında bilgiler mevcut incelerseniz belki yardımcı olur olayı kısa süre içinde halletmenize belki yardımcı olur., yada serviste aracınızın sorunu çözerken neden kaynaklandı diye orasını burasını boşu boşuna gereksiz yere sökmeden halledebilirler diye bir göz atın., Sorunu yaşayan kişi detaylı resimlerle anlatım yapmış

http://www.golfgtiforum.co.uk/index.php?topic=269686.0

Yeni başlık açmak istemedim,ayak aydınlatmalar kapıyı açınca bir-iki saniye sonra yanıyor.Normal midir?Önce sadece şoför tarafında bunun olduğunu düşünmüştüm,yolcu tarafında da aynı 1-2 saniye mevcut.Yani kapıyı açınca pedalların karanlıkta olduğunu görebilecek kadar süre.

Fikriniz nedir?

Geri