Hocam hicbir araçta yoktur bu genelde. Sonradan alınır.ya arkadaşlar dikkat ettimde bizim arabalarda yangın tüpü yok..geçen golfu olan arkadasla bu konuyu tartıstık var yok derken olmadıgını gördük..bende eski corsadaki yangın tüpünü koymak istiyorum polis durdurur ve özelikle isterse ceza alabiliriz..
olabilir ben corsayı aldıgımda sıfırken vardı..belki hediye etmişlerdir ama hediye falan soylemedıler..arkadasım gecen yeni astra almış ondada vardı..dediğim gibi sonradan bayii eklemiş olabilir..bizde yok..ben eski tüpü doldurup arabanın bagajına koyacagım..lazım olur bir gün..Hocam hicbir araçta yoktur bu genelde. Sonradan alınır.
Sıfır araç almaya gidenlere yanında götürmelerini öneriyoruz bizolabilir ben corsayı aldıgımda sıfırken vardı..belki hediye etmişlerdir ama hediye falan soylemedıler..arkadasım gecen yeni astra almış ondada vardı..dediğim gibi sonradan bayii eklemiş olabilir..bizde yok..ben eski tüpü doldurup arabanın bagajına koyacagım..lazım olur bir gün..
iyi olur bencede..dolumu yaptırıcamda nerede bilmiyorum..neyse işyerindekileri yapan yerde yaptırayım bende..gerşektende özellikle benzinli araçlarda bence elzem..özellikle yaz aylarında..şu günlerde işimle ilgili türkiyedeki yangın yönetmeliğini yazan prof abdurrahman kılıç hocayla çok zaman geçirdim sanırım yangın tüpü sevdam başladı..Sıfır araç almaya gidenlere yanında götürmelerini öneriyoruz bizaraçta durmasına fayda var.
Abdurrahman hoca ile zaman geçirdiyseniz tamamdıriyi olur bencede..dolumu yaptırıcamda nerede bilmiyorum..neyse işyerindekileri yapan yerde yaptırayım bende..gerşektende özellikle benzinli araçlarda bence elzem..özellikle yaz aylarında..şu günlerde işimle ilgili türkiyedeki yangın yönetmeliğini yazan prof abdurrahman kılıç hocayla çok zaman geçirdim sanırım yangın tüpü sevdam başladı..)
Aynı şekilde bende 2007 'de Corsa D 'yi alırken vardı., Corsa'da olunca Golf 'ü alırken de verirler zannetmiştim sadece ilk yardım çantası verdilerolabilir ben corsayı aldıgımda sıfırken vardı..belki hediye etmişlerdir ama hediye falan soylemedıler..arkadasım gecen yeni astra almış ondada vardı..dediğim gibi sonradan bayii eklemiş olabilir..bizde yok..ben eski tüpü doldurup arabanın bagajına koyacagım..lazım olur bir gün..
Abdurrahman hoca ile zaman geçirdiyseniz tamamdır
Hepimizde çalışır durumda 2 kg olsa iyi olur.
Hayırlı günler arkadaşlar.Bu gün vosmere golf bakmaya gittim.hayal kırıklığına uğradım.ben 1.6 tdi dsg higline man alacaktım.122.000 bin tl opak renge verilen fiyat bu! Satış görevlisine katologdaki 19 lapiz mavisini metalik L9 istediğimi belirtim golfde yokmuş o renk heralde katolog boş kalmasın müşteri çeksin kısır döngü v!.b olmasın diye koymuşlar ne diyeyim yazıklar olsun 122 bin liralık arabada seçebiledigin renkler kırmızı beyaz karanlık bir mavi giri 4 ,5 renk kendimi acemi birliğine ilk gittiğimde elbise bot dağıtımındaki izdihamda ki ne verirlerse al giy uysada olur uymsada mağazamı burası psikolojisine soktu heves heyecan 0 oldu tam anlatamadım kusura bakmayın bu vw kalitesi müşteriye verilen kıymet ...bu var ister al ister alma işine gelirse açıkçası! !! Pasatın üstünde harward mavi gördüm beğendim. Bu varmı golfde yok! Özel siparişle gelmezmi hayır cevabını aldık!.Neyse canım sıkıldı .hocam valla bugün aklımdan geçti buraya da ana konu yapsak mı diye. gerçi diğer kısımların yazılabilirliği düşer belki ama.
Geçmiş olsun kardeş canına bir şey olmasın h.günler kazasız belasızTeşekkürler hocam. Araç onarılıp verilecek. Perte ayrılmıyor maalesef. 1 ay sürermiş işlem. Direkte de hasar var.
@silvershadow
Ekli dosyayı görüntüle 10519
Ekli dosyayı görüntüle 10520
Hocam opellerde şöyle bir durum var.Sıfır araba alındığı zaman verilen trafik seti yangın tüpü ile birlikte veriliyor.Volkswagenlerde ise eğer aracınızda reflektör var ise bırakın yangın tüpünü reflektörsüz trafik seti veriliyorolabilir ben corsayı aldıgımda sıfırken vardı..belki hediye etmişlerdir ama hediye falan soylemedıler..arkadasım gecen yeni astra almış ondada vardı..dediğim gibi sonradan bayii eklemiş olabilir..bizde yok..ben eski tüpü doldurup arabanın bagajına koyacagım..lazım olur bir gün..