ANA KONU

merhabalar arkadaşlar, benim arada sırada başıma gelen değişik bir olay var , Park halindeyken direksiyonu çevirip park yerinden çıkmam gereken durumlarda araç gaza az dokunmama rağmen (iki araç arasından sağa doğru ana yola çıkış) fırlıyor yerinden, bugün az kaldı öndeki arabaya çarpıyordum, bu olayı bir kaç kez daha yaşadım. 
Değerli Hocam 

Auto hold açık mı?

Değerli Hocam Auto hold açık mı?
Açık hocam hiç dokunmuyorum ona, yinede kontrol edeyim elim değmiştir belki bazen cüzdanı oraya koyuyorum kolçakla arasında kalıp iptal olmasına sebep olabilir

Otomatik vites ise gaza basmamanız gerek!
Park manevrasında Sadece frenden ayağınızı kaldırın, Golf kendisi gaza basacaktır. İlk kendi hareket etsin sonrasında siz gaza basarak devam edersiniz. 
Hocam gaza basmaz isem hareket etmiyor autohold tutuyor aracı

Merhabalar, 2015 model 1.2 TSI DSG golf sahibiyim.Bir kaç gün önce sıkışık trafikte giderken önümdeki arabanın durduğunu fark etmedim, öndeki araca çarpmamak frenle birlikte için direksiyonu sola kırdım ve ortadaki refüje tekerleği vurdum.Bu andan sonra direksiyonda sola kaçıklık oldu ve 90-100 ile giderken bir uğultu ve pedallarda bir titreme olmaya başladı.Rot-balans ayarı yaptırdım, direksiyon sorunu düzeldi ancak uğultu ve titreme geçmedi.Sizce masraflı bir sorun var mıdır? Servise gitmelimiyim? Şimdiden teşekkürler.
Murat Hocam geçmiş olsun.

Basit gibi görünen hasarlar sonrasında ciddi başka sorunlara yol açabiliyor.

Lütfen en kısa zamanda servise uğrayın.

Bağlantı salıncakları veya rotillerde eğrilme olabilir.

Açık hocam hiç dokunmuyorum ona, yinede kontrol edeyim elim değmiştir belki bazen cüzdanı oraya koyuyorum kolçakla arasında kalıp iptal olmasına sebep olabilir
Değerli Hocam

Park ettiğiniz/ bulunduğunuz yer eğimli değilse auto hold u park manevrası yaptığınız esnada veya sıkışık dur kalk trafikte kapatmanızı oneririm.

Auto hold bazen geç bırakabiliyor ve araç yerinden fırlıyor .

son zamanlarda istanbul da 30.000 bakımı için yetkili servise giden oldumu sırf servis ücreti ne kadar online indirimsiz..

arkadaşlar merhaba, 2015 model 14000 kmde 1.4 tsi manuel comfortline ek paketi olmayan golfümü satmak istiyorum. sizce hangi fiyat aralığında ilana çıkmalıyım? aracın piyasasını çok bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bugun golf 1.2 aracımın ilk bakımı yapıldı servisten eve geldim 9.5 yaktı normalde 6.5 yakar hadi olsun 7.5 bu neden oldu

arkadaşlar merhaba, 2015 model 14000 kmde 1.4 tsi manuel comfortline ek paketi olmayan golfümü satmak istiyorum. sizce hangi fiyat aralığında ilana çıkmalıyım? aracın piyasasını çok bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hocam şu anki sıfır fiyatın üstüne %20-25 civarı düşün makyajlı fiyat üstünden

Bugun golf 1.2 aracımın ilk bakımı yapıldı servisten eve geldim 9.5 yaktı normalde 6.5 yakar hadi olsun 7.5 bu neden oldu
Servis sonrası benim de başıma gelmişti.

Ne yaptım ettim yanıt bulamadım.

Sanırım yeni konan ve  akışkanlığı düşük olan yağ 

Belki yeni bir yazılım

Ama bakım sonrası 5 bin km sonra ancak eski seviyelerine dönmüştü.

mrb arkadaşlar bi eğlenceli video ya denk geldim:)

hakaten videonun başında kapıyı açış ve direksiyon görunuyor çok başarılı olmuş

Arkadaşlar merhaba sabah arabama bindiğimde ön cam resimdeki gibiydi ne önerirsiniz.
Nasıl oldu neden oldu bilemedim. Otoparkın kameralarına bakacağız artık...

25b7c0f11b82d76d5fbe8a8fee690881.jpg

Geri