- İsim
- Erhan
Hayır hiçbir sök tak yapılmıyor@Altuğ Kaptanoğlu Ön cama film nasıl yapılıyor acaba ? Cam çıkarılıyor mu ?
Llumarda uv 99% olarak yansıtılıyor. Hepsinde standart değer.Ben ön cama 3M kıristal film yaptırdım . Oldukça memnunum Biraz pahalı bir film Özelliği UV % 85 geri yansıtıyor böylelikle ön torpido ısınmıyor buda daha az klima çalıştırmak demek. Film yapılırken ön cam çıkartılmaz
Son fotoda yan cam ve ön cam farkı belli oluyor hocam. Yinede bir ara çeker atarım.@Altuğ Kaptanoğlu hocam birde içerden ön camın resmini çekebilir misiniz? Air80 i görmüş oluruz.
Öyle Can kardeşim biraz daha pahalı tabi. Ama bizim gibi sıcak iklimde, güneşin arabayı kavrurduğu yerlerde güzel bir önlem oluyor.@theGenius hayırlı olsun Hüseyin dostum, izlenimlerini bekliyorum, hissedilen etki nasıl olacak. Biraz tuzluymuş yaw, benim 5 camı yaptığım fiyat neredeyse.iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam şehir şehir ve dönem dönem çok fark oluyor. Filmciler yazın pahalı kışın ucuz olur.@yusuf bu kadar fiyat farkı çok fazla hocam. İlk mesaja film fiyatlarını da eklemek lazım. Bilelim ne ödememiz gerektiğini.