yeni değiştim ben de , 2015 nisan çıkışlı aracım.
içinden panasonic çıktı , sony taktım.
içinden panasonic çıktı , sony taktım.
Herhangi bir tanımlama gerekiyor mu araca kumandayı öyle torunlar okudum daiçinden panasonic çıkmıştı ben sony alıp taktım 3 bucuk yıl falan gitti kullanıma bağlı değişiyor olabilir süre
ben gecen mart iki anahtarı da değiştirdim cr 2025 sony taktım ve tanımlama vs olayı olmadı hiçHerhangi bir tanımlama gerekiyor mu araca kumandayı öyle torunlar okudum da
Sadece söküp yenisini takıyorsunuz., Almanız gereken pil kodu: CR 2025 (bunun Duracell 'deki karşılığı DL 2025)Herhangi bir tanımlama gerekiyor mu araca kumandayı öyle torunlar okudum da
Teşekkürler hocam en kısa sürede değiştireceğim bende.Sadece söküp yenisini takıyorsunuz., Almanız gereken pil kodu: CR 2025 (bunun Duracell 'deki karşılığı DL 2025)
Dikkat: benzer görünüşte olan ama da kalın yapıda olan CR 2032 kodlu pil uyumlu değildir., kumandanın yuvasına oturur ama daha kalındır., anahtarın yuvasına ve devrenin +/- kutuplarına zarar verecektir.!
Evet hocam 15 tl ye tanıdık küçük esnaf saatçiden aldım.Normali varmış 10tl iyi 15tl dedi bunu aldım.[mention=255]slck[/mention] 1 pil mi 15 ? , ben sony 5 tl aldım.
Herkese merhaba,
2 ay önce kumandanın pili bitti. Konu da anlatıldığı gibi değiştirdim, Panasonic pil attım. 2 ay dolmadan dün yine pil uyarısı verdi. Bu kadar kısa sürede pil bitmemesi gerekir. Acaba kumanda da kısa devremı var diye şüpheleniyorum. Yedek anahtarı kullandım bu sabah onda da pil uyarısı veriyor. Acaba arabadan mı? Bugün bakım ve başka işler için servise gitcem, onlara da sorcam.
Benim gibi kısa sürede pili biten var mı? Tecrübelerinizi merak ediyoum.
İyi günler