- İsim
- Ahmet
Onceki araçlık birşey yok.Golf ün frenlerini beğenmiyorsunuz, önceki aracınızı merak ettim doğrusu..
38.6 civarinda duruyor en iyi ihtimalle.
A3 diyoruz çoğu sey ayni nesi iyi diyoruz golfe göre. Hatta bazen icini begenmiyoruz ama 37 metrelerde duruyor. Buyuk şehirlerde performansli kullanan biri için güven vermiyor kendi görüşüm dür. Gidip megane yada egea ile karşılaştırmiyorum haksızlık olur. Lakin pejo 308 in bile frenleme mesafesi daha iyi diye biliyorum.
Bakin 20.000 km yi geçtim her türlü kosulda kullandim. Arabanin pratikliginden konforundan cok memnunum. Teknolojik oyuncaklarindan Acc serit takip keyless ve daha nice opsiyonlari cok güzel. Performansli kullanan biri icin frenler önemlidir.
Act motor fena gitmiyor ama durmasi da lazim değilmi yada virajlarda daha emin daha güvenli gitmesi lazim. Bunlari bulamadigimi söylüyorum.
4 -4 luk araba yoktur piyasada golf başka ozellikleri ile on plana cikan bir otomobil.
Kendi sınıfında (premiumlari katmiyorum çünki onlar gayet iyiler sürüş dinamikleri konusunda ve farkli klasmanda sayalim).
Sürüş dinamikleri konusunda ortalama bir otomobil. Focus bu konuda daha üstün mesela golften.
Dostane kendi kullandigim aracım uzerinden olusan izlenimler bunlar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi