Eskiden yoktu belki ama artık bazı şeyleri yapmak imkansız değil ama çok zor mesela ACC Ben beş aydır uğraşıyorum ama sonuca ulaşamadım tabii ki yapılacak bazı yöntemler var fakat bana göre biraz pahalı anahtarsız giriş de yapılabilir birkaç özellik eklenebilmesi için online sisteme girip aktivasyon kodu yazmak gerekiyor yani bir parçayı taktığınız zaman eskiden bilgisayar üzerinden parça korumasını kaldırıp aktifleştirebiliyorduk fakat şimdi bu aracın şasesi üzerinde kayıtlı değil diye bir hata veriyor bunu aşmak için bazı hileler yapılıyor aynen oyunları Cracklediğimiz gibi bunun içinde bu kişiler biraz fazla para istiyorlar acc Discovery pro ve şuan hatırlamadım bir opsiyon bu online kod işlemine dahil diğerleri tak çalıştır galiba hız sabitleme de kod ile çalışıyordu sürüş profili seçme Buda kod ile çalışıyor fakat bunların kodları satın alınabiliyor O sebepten bir parçayı almadan önce mutlaka montaj ve kodlama kısmını tam anlamıyla öğrenmek gerekiyor benim acc tamponda öyle sallanıyor hiçbir İşe yaramıyor dikkat etmek ümit kırıklığı ve cebinizdeki parayı biraz korur saygılarımla