Hava polen yağ filtresi ve yağ. Hengst marka alabilirsiniz filitreleri.@yusuf Manuel hocam, neleri değiştiriyoruz 30bin de hava, polen, yağ başka bir şey varmıydı?
Hava polen yağ filtresi ve yağ. Hengst marka alabilirsiniz filitreleri.@yusuf Manuel hocam, neleri değiştiriyoruz 30bin de hava, polen, yağ başka bir şey varmıydı?
Sağlık olsun ilk heves, olur böyle@golfaşkı Evet hocam benim de beklediğimden fazla tuttu. Filtreler, onlar kendi yağını kullanınca bir de üstüne hevesle balataları değiştirince...
1 lt yağ fiyatına dışarıda 4 litre yağAracımı bugün teslim aldım.
Fiyatlar da eklediğim fotoğraflardadır. Ön fren balatalarını değiştirmişler. Bir de titreşimden dolayı bir boru yırtılmış onun değişimi de var. Sonuç 880 tl ediyor kdv ile birlikte.
Ekli dosyayı görüntüle 7828
Vw tek doğusun elinde olmamalı. 2 firma olsa hizmet kalitesi artacak ama şu an elimiz mahkum gidiyoruz.@yusuf Evet hocam o yağ konusunu boşverdim sonuç cebe yansıdı.
O konuyu da sordum, vibrasyondan olmuş garanti kapsamına girmiyor dedi. Vibrasyon derken deyince titreşim, bir yere sürtmeniz gibi şeyler dendi. Ne zaman tam bir açıklama verdiler ki. Araba yikanmasin dememe rağmen yine görünen yerleri yikamaya çabalamışlar.
Tabi hocam tam nerenin fotoğrafı lazım size. Bizim araçta turkiyede üretilen parça olacağını hiç sanmam.@yusuf Hocam arabaniz 1.2 tsiydi değil mi? Kaporta altının fotoğrafını istiyebilir miyim sizin müsait olduğunuz bir gün? Araçta parça değişikliği sonucunda made in turkey parçalar gelmiş ve öncesinde orada made in turkey parçalar olmadığına emin gibiyim de.