Allah sabırlar versin.Merhaba dostlar,
Cumartesi günü Çatalca tarafında abimin geçirdiği kaza. Maalesef ninemizi kaybettik ama araçta bulunan diğer 4 kişi ve 2 ufak yeğenimiz çok şükür ufak tefek yaralarla atlattılar. Kazadan sonra gördüğüm ve kesin olarak kanaat getirdiğim birşey var. Bu araç Golf değilde başka bir araç olsaydı sonuç çok daha ağır olabilirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 7820
Amin sağolun. Kaza ara sokaktan ana yola çıkarken gerçekleşti. Karşı şeride dönmek isterken kendi tarafındaki şeritten gelen aracı farkedememiş. Herhangi bir tutuklama yok. Ağır kusurlu olarak abim görünüyor gerekçesi geçiş üstünlüğü ihlali şeklinde. İki tarafta birbirinden davacı değil. Kamu davası açılacak diye biliyorum ama geri kalan süreç nasıl gelişir onu zaman gösterecek.Başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun.. Allah geride kalanlara sabır versin..
Hocam Kaza nasıl gerçekleşmiş? Karşı taraf ceza evinde mi? Süreç nasıl ilerledi?
Anladım Hocam... Abinize de çok geçmiş olsun. Psikolojik olarakda kısa sürede atar üzerinden bu süreci umarım..Amin sağolun. Kaza ara sokaktan ana yola çıkarken gerçekleşti. Karşı şeride dönmek isterken kendi tarafındaki şeritten gelen aracı farkedememiş. Herhangi bir tutuklama yok. Ağır kusurlu olarak abim görünüyor gerekçesi geçiş üstünlüğü ihlali şeklinde. İki tarafta birbirinden davacı değil. Kamu davası açılacak diye biliyorum ama geri kalan süreç nasıl gelişir onu zaman gösterecek.