Golf 7 fabrikasyon sıfır aracımda gürültülü tiz sesi

kurtuluş

Üye
İsim
kurti
arkadaslar mehaba herkese.aranıza yeni katıldım.10gün önce yeni bir araç aldım,aracı 22 km de aldım,aynı 500 km uzun yol yaptım gayet güzeldi hiçbir sorun yoktu.ama diğer gün sol arka camın diğer camlardan farklı çalıştıgını beyaa gürültülü tiz sesi çıkartıgını farkettım.aracın ekranında servise kalan süreye baktıgımdada 282 gün kaldı yazıyor.22 km içinde cevremde çok fazla duyumlarını alınca ister istemez içimde kusku olustu.( golf7 1,2 110 dsg

nasıl bir ses bu bana tarif edermisiniz benim sol arka cam da kapanırken biryerlere sürtünüyor sanırım gürültülü kapanıyor cumartesi servise götürüp baktıracağım sonuçta garanti dahilinde

siz aracı 0 mı almıştınız 

@kurtuluş

Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

Servise gidip baktırın, bakım gününü beklemeye gerek yok.

evet sıfır aldım 12 gün oldu,yalnız 22 km deydi alırken,sıfır aracların kaç km de olacagını bilmediğim için 22 normal gelmıstı sorgulamadım.şimdi 9-15 arası normal diyorlar,arka sol camdaki ses ise beya fazla tiz sesi,video ya çektim ama burda yayınlama durumu yok sanırım.22 km hakknda da yorumlarınızı düşünceleriniz yaarsanız sevinirm.acaba sunum aracımı sergi aracımı aklıma takılmıyor değil

bende aldığımda araç 25km deydi hatta depoda da 45km götürecek (yol bilgisayarına göre)yakıt vardı

benim araba sergi aracı olamaz çünki almadan önce depoya indim gördüm aracı

aracı aldığımda ekstradan güvenlikli cam filmi hediye etmişlerdi aracı alacağım gün satış temsilcisini aradığımda aracınız film takılmaya götürüldü gelsin plakanız ile beraber size teslim edeceğiz demişlerdi

ben büyütülecek birşey görmediğim için cumartesi servise baktıracağım 

içinizde kuşku olmasın o km lerde normaldir teşhir aracı olsa sürekli galeride durur

test aracı olsa zaten şimdiye çoktan 1000km devirmiş olması lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu cok ıyı oldu kardesım sağol.bende aynı depoda gittim görmüştüm. tozlu kirli bir vaziyette bekliyordu.camda da sorun çıkınca pimpirillenmeye başladım,aslında baştan km ye çok kafayı takmıyordum ama,

@kurtuluş öncelikle aramıza hoşgeldiniz km konusunda çok kafanıza takılacak bir durum olduğunu sanmıyorum bir yerden yürütülerek getirilmiş tır ın indiği yer farklı dır km çok aşırı değil ama en azından neden bu km olduğunu sorgulaya bilirsiniz sormak en doğal hakkınız

cam dan gelen ses içinde servis zamnını beklemenize yada aldığınız yer çok uzak ise illa aldığınız yere götürecekseniz diye bir kayide yok randevu alarak  size en yakın servisede gidebilirsiniz yardımcı olurlar 

tamam hocam teşekkür ederim.on numara bir forum bu iyi ki katılmışım.

22 km cok normal bende 25 km almistim. Ancak servise kalan gun 282 normal degil. 365 gun diye verilmesi gerekmiyor mu sifir arabanin ? 

Hayırlı olsun aracınız. Km ye takılmadım da, benim araçta teslim alıp eve getirdiğimde multimedyayı tanırken gördüğüm, bakım zamanına 360 küsür gün veya 14 bin küsür km kaldı diyordu. Burda bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Az önce aracı aldıgım kişiyle konustum,kendiside 282 gün servise kalan süre uyarısına takıldı normalde 364 kalması gerekıyor diyor , servise gelmemi söyledi.üstüne basa basa ayıplı araç mı sattın diye sordum,adam yeminediyor ?

Oncelikle aramiza hosgeldiniz hocam.kilometreye fazla takilmayin derim.cunku aractan indir bindir yapiliyor ve bir kusku varsa test icin kullanabiliyorlar.bende aldigimda 11 km idi.

Ancak cam icin arkadaslarinda dedigi gibi servise gitmekte fayda var.aracinizda hayirli olsun bu arada kazasiz belasiz kullanin.

Geri
Üst Alt