Adem Demir
Yeni Üye
herkese ıyı aksamlar golf 7 1.2 tsi manuel aracım var bu sabah ıse gıderken epc lambası yandı kenara cekerek stop ettım tekrar calıstırdıgımda sorun kalmamıstı 100 metre gıttım yıne aynı sorun olustu tekrar stop edıp calıstırdıgımda sorun kayboldu aksam calıstırdım eve karadar geldım bı sorun olmadı bu aracı 0 aldım 2013 te 1 yıl once basladı bu hata servıse getırdıgımde sureklı yanmadıgından dolayı cozumu yok dedıler ben her ıhtımale karsı bogaz kelebegını temızlettım bellı sure yanmadı ama bu sabah tekrar karsılastım bunu kalıcı cozumu nedır ve kurban bayramında memleketten gelırken aracda gaz kesme sorunu olustu servıse getırdıgımde bılgısayara bagladılar sorun olmadıgını soleyıp randevu verdıler ve randevu gunu gıttıgımde buyuk usta lardan bırı gelıp bana dırek dedıgı su aracınızda kalıcı arıza olmadıgından bu tur sorunlar kolay bulunmuyor ve garantısı bıttıgınden dolayı 150 tl işcilik ısteyıp aracı 1 ıla 2 gun arası vermıceklerını soledıler test surusu yapıp sorun cıktıgını fakat bılgısayarda gozukmedıgınden arızayla ılgılenmedıler yanı cok hevesle aldıgım golf7 aracımdan ıyıce soguttular benı arac daha 56000 km de bu km cok sorunlar olmaya basladı sanırım en kısa surede satıp japon otomobılı alacam baska care yok bır turlu care olmuyorlar derdıme bole benım gıbı sorunu yasayan ınsanlar varsa bana bır yardımcı olurlarsa cok sevınırım ıyı aksamlar dılerım..
Moderatör tarafında düzenlendi: