EPC sorunu

epc arızası tsi motorlar için genelde turbo ya da ateşleme kaynaklı çıkıyor. turboyu kontrol ettirin, sorun yoksa, bujiler, buji kabloları, distribütör kapağı gibi ateşleme ekipmanlarını kontrol ettirin. (ya da servis etsin.)

yok, öyle bi şey olmadı. durduk yere kendiliğinden oldu. plaka lambaları yanıyor fakat arada bir ekranda bununla ilgili ikaz veriyor.
Lamba sarı lamba ise patlamıştır ama kablosu temas ediyordur. Arada sırada temas kesildikçe(lamba söndükçe) arıza veriyor olabilir. Focusun sağ kısa far öyle olmuştu yanmıyordu, Türk usülü tamir yöntemi olarak güzel bir vurdum fara, yanmaya başladı. Sonraki serviste ki eleman öyle demişti.

Lamba sarı lamba ise patlamıştır ama kablosu temas ediyordur. Arada sırada temas kesildikçe(lamba söndükçe) arıza veriyor olabilir. Focusun sağ kısa far öyle olmuştu yanmıyordu, Türk usülü tamir yöntemi olarak güzel bir vurdum fara, yanmaya başladı. Sonraki serviste ki eleman öyle demişti.
aynen dediğin gibi eren hocam. :) lambanın birinde temassızlık sözkonusu. söktüm taktım yanıyordu, birde baktım yanmıyor. hafif vurdum dışarıdan düzeldi. sanırım lambanın duyunda temassızlık var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynen dediğin gibi eren hocam. :) lambanın birinde temassızlık sözkonusu. söktüm taktım yanıyordu, birde baktım yanmıyor. hafif vurdum dışarıdan düzeldi. sanırım lambanın duyunda temassızlık var.
Lambada da sorun olabilir. İkisininin yerini değiştirip deneyin birde.

Geri
Üst Alt