Matematikçi
Üye
- İsim
- Kadir
Selamünaleyküm hocalarım bundan 3 ay önce aldığım mavi 1.2 manuel golf aldım. 2-3 hafta önce ışık sonrası kalkışta 120lik Fiat dizel araca tabiri caizse tokatlanıyordum. Bunun üzerine geçen hafta zaten planlarım dahilinde olan yazılım işine bulaştım. Velhasıl iddia edilen 130 beygir ancak aktarılan kaç orası meçhul. Bence bi 10-15 beygir. Golften önce dizel araç kullanmam nedeniyle torkun ne demek olduğunu iyi bilirim. Özellikle o tork artışı beni baya tatmin etti. Ayrıca o agresif kullanmaktan dolayı düşüremediğim 11.8 lik (güzergah sürekli rampa ve virajlı 3.vites kullanılamıyor bilenler için Rize'nin köyleri) yakıt ortalamam 8.7 ye düştü bunda tork artışından dolayı 3. Vitesi de kullanabilmem de baya etkilidir. Memnun muyum? Şimdilik evet. Daha önce 1250 km lik uzun yol ortalamam 6.6 lt idi. Bu da düşer mi bilemem ama performans tatmin ediyor. Bu arada yazılımdan sonra debriyaj-gaz ikilisinde acemilik oluyor. Önceki gibi bastığınızda patinaja düşüyor. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
Not: Kötü Türkçem ile kötü kompozisyon yazdığım için kusura bakmayın. Ne giriş kaldı ne gelişme
Not: Kötü Türkçem ile kötü kompozisyon yazdığım için kusura bakmayın. Ne giriş kaldı ne gelişme