@enpisagor Can hocam öncelikle teşekkür ederim. Testinizi daha önce izlemiştim.
Keşke İstanbulda olsaydınız benim araçla beraber bir test yapsaydık beraber.
Test spontane gelişti,arabayı yıkatıp gelseymişim keşke @enpisagor Can Hocam.@enpisagor Can hocam öncelikle teşekkür ederim. Testinizi daha önce izlemiştim.
İstanbul'a 3-4 yılda bir defa yaz tatillerinde geliyorum. Her geldiğimde trafikten kaçmaya çalışırım Istanbul'da 9-10 litre yakan bir araç az yakıyordur benim gözümde.7.0 ile 8.5lt arasında değişebilir, güzergah çok önemli. İstanbul yağmur ve mesai bitimi çıkışı trafiğine denk gelirseniz ne kadar yaktığından çok şehri terketmeyi düşünebilirsiniz
15 dakikalık yolu bir buçuk saatte gittiğimiz oluyor.
Murat hocam, bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, hem eğleniyor hem de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, en azından bir fikir niteliği oluyordur diye umuyorum.@enpisagor
Değerli Can Hocam
Sizin videolu paylaşımlarınız sayesinde daha büyük kitlelere ulaşmak mümkün.
Hele ki sahip olduğunuz Allah vergisi yetenek ve bu yöndeki gayretleriniz İnşallah sizi hayal bile etmediğiniz güzellikteki yerlere ulaştıracaktır.
Hayranlıkla izliyorum sizi.
Ben teşekkür ederim hocam, bakarsınız Adana'ya yolunuz düşer veya ben İstanbul'a gelirim, bu hem test çekmiş, hem tanışmış oluruz. Yaza doğru bir İstanbul yapabilirim yine, geçen yaz 3 defa geldim [emoji41]@enpisagor Can hocam öncelikle teşekkür ederim. Testinizi daha önce izlemiştim.
Teşekkürler Gökhan hocam, gerçek kullanıcı gözü İle tarafsız olarak yorumladınız, ben cok eğlendim. [emoji5][emoji106]
Test spontane gelişti,arabayı yıkatıp gelseymişim keşke @enpisagor Can Hocam.
Vİdeoda bahsetmedik heralde,Passat Comfortline'da koltuk altı çekmeceleri de yok.
@enpisagor Can Hocam Golfte süspansiyon konusunda biraz zaafiyet var gibi,tabi kıyaslama Passat ile kıyaslama olunca böyle oluyor olabilir.Golf 7'ye hakim değilim,benzinlide bağımsız süspansiyon dizelde tam tersi gibi bişeyler vardı ama.Teşekkürler Gökhan hocam, gerçek kullanıcı gözü İle tarafsız olarak yorumladınız, ben cok eğlendim.
siz de eş zamanlı olarak golf ve passat kullanan biri olarak en net cevapları verebiliyorsunuz. Eksikleri tamamladığınız icin tekrar teşekkürler.
Bu arada testte yalıtımdan bahsederken, bulunan durumda golften daha iyi bir yalıtımı olduğu yadsınamaz bir gerçek , ancak yüksek hızlarda rüzgar sesi ile ilgili şikayetler olduğu yorumları geldi, bünün hakkında yorumunuz nedir ? Forum olarak da bilgilenmiş oluruz.
Teşekkür ediyorum hocam [emoji5], kısmet olursa pazar günü görüşmek üzere [emoji106][emoji4]@enpisagor youtube kanalınızdaki videoları daha önce izlemiştim. Golf almama etkisi olmuştu, hatta 'videolarda Adana'da çekilmiş kim bu acaba demiştim' şimdi izleyince şaşırdım ve mutlu oldum. Elinize sağlık çok güzel olmuş test videolari. Hemen üye oldum [emoji4]