fcsrn
Moderatör
Bugün @deniz Hocamızla yazışırken, ünlü satıcımız Patrick'in artık Türkiye'ye satışı kapattığını iletti. Patrick'le yazıştık, 6.5 media ile ilgili çok şikayet aldığını(direksiyon tuşları ve optik park görüntüsü), bu yüzden satışı durdurduğunu söyledi. Bende şöyle düşündüm. Ekranı alanlar, böyle sorunu olduğunu bilmeden alıp, sonrasında sorunlarla karşılaşınca dispute açıyor. Eğer forumda böyle bir konu olursa, yani bu cihazı alacak olanlar bu tip sorunları olduğunu bilirlerse sonradan dispute açmazlar. Patrickte Türkiye'ye satışa devam eder. Patrick'e forumda bu konuyu açacağımı, onunda satışa devam etmesini söyledim, tamam dedi teşekkür etti. Şimdi gelelim sorunlara. Bu arada 5" ekranda bu tip sorunlar olmasa da eksik olan menüleri de yazalım ki alacak olanlara bilgi olsun.
6.5" MİBII Cihazın Sorunları ve Eksik Menüleri
-Direksiyon üzerinde ki radyo kontrol tuşları çalışmıyor. Odis cihazı ile kodlanması gerekiyor.
-Orjinal park sensörü olan araçlarda geriye takınca ekranda çıkan optik park görüntüsü çıkmıyor. Odis cihazı ile kodlanması gerekiyor.
Her İki Cihazda da(5"-6.5") Eksik Olan Menüler
-Araç Durumu ekranı yok.(Golf resmi olan, araç hakkında bilgi veren ekran.)
-Gündüz farı kapatma seçeneği yok.
Şuan bu sorunlar var benim bildiğim, kullananlar, fark edenler bildirdikçe liste güncellenecek. Burada kullanıcılarında yardımı önemli.
6.5" MİBII Cihazın Sorunları ve Eksik Menüleri
-Direksiyon üzerinde ki radyo kontrol tuşları çalışmıyor. Odis cihazı ile kodlanması gerekiyor.
-Orjinal park sensörü olan araçlarda geriye takınca ekranda çıkan optik park görüntüsü çıkmıyor. Odis cihazı ile kodlanması gerekiyor.
Her İki Cihazda da(5"-6.5") Eksik Olan Menüler
-Araç Durumu ekranı yok.(Golf resmi olan, araç hakkında bilgi veren ekran.)
-Gündüz farı kapatma seçeneği yok.
Şuan bu sorunlar var benim bildiğim, kullananlar, fark edenler bildirdikçe liste güncellenecek. Burada kullanıcılarında yardımı önemli.