Google da dönüp dolaşırken yine buraya geldim. Denk gelmişken de baştan sona tekrar okudum.
İlk üyelik zamanlarımda ve daha sonra her zaman yardımcı olan
@forjust1day Tuna abiyi gördüm.
@fcsrn Eren hocamız o dönemler çok aktifti onu yad ettim, sahi aylardır girmiyor foruma umarım iyidir.
@tuncer_2632 Hocam o dönemler bazı sorularınıza açıklayıcı cevaplar yazamamışım, onu farkettim.
arkadaşlar bende 2015 golfte kullanılan orjinal 6,5 Composition Media var..belki duymuşsunuzdur bu ünitelerde usb takılı mp3 dinlerken herhangi bir tuşa basmadan radyoya geçişler oluyor ..olay sıklığı bazen haftada bir bazen günde 2-3 kere..hatta bu sorun için serviste firmware bile yüklendi ama düzelmedi..bu ekranlarda da aynı sorun oluyor mu? nasıl gideririz belki yeni firmware çıkmıştır ama nasıl buluruz oda ayrı konu ...eski comp ekrandaki sorunlar bu ekranda giderildi mi acaba..
3 yıl sonra cevap yazmış olacağım ama, bu 6,5" Çinli mediada öyle bir fm radyoya zoraki geçiş vb sorun yaşamadım hocam, yaklaşık 5 yıldır kullanıyoruz
sizin dediğiniz durumu şu şekilde açıklayabilirim, usb bağlantısı koptuğunda otomatik olarak fm radyoya geçiyordur, yani usb soketinde yada usb belleğin soketinde problem vardır büyük ihtimalle, bu yüzden kronikleşen bir sorun olmak yerine özel bir problem gibi duruyor.
O kadar eksikliğine rağmen nasıl ilaç gibi gelmişti bu media ekranı o zamanlar biz Golf 7 kullanıcılarına
hala da kullanıyoruz bir çoğumuz.
İlk satın almamda bir satıcı yanlış ürün göndermişti yerine oturmuyordu ekran, sanırım benden başkasının başına gelmedi bu olay ...
Bi hevesle söktüm taktım ürün çalışıyor ancak golf 7 uyumlu değil. Fiziksel olarak yerleşmiyor. arkasındaki uzun çıkıntılı kısım bizimkilerde aşağıda bu üründeyse yukarıda. Satıcıya yazdım bakalım ne olacak. Siz de alırken dikkat edin
@Kysr038
Ekli dosyayı görüntüle 14822
Ekli dosyayı görüntüle 14823
2. defa satın almak zorunda kalmıştım, onda da yüzüm gülmemişti; aidu auto patrick efendi türkçe yüklemeden göndermişti