Gule gule kazasiz belasiz kullanin ins.
Merhaba,8" dedikleri en büyüğün bi küçüğü olan Compotion media., En büyük olan 10.2" Discover Pro
L şekilli led gündüz farları ve mercekli led farlar standart geliyor adı da Led "mid" farlar olarak geçiyor., ama AFS özellikli Adaptif olan Led "high" farlar opsiyonel
Highline ile ilgili tüm detayları aşşağıdaki konuda bulabilirsiniz; Değerli Üstad Murat hocam @silvershadow bir değişiklik olduğunda gün be gün güncelliyor..
Değerli HocamMerhaba,
Müsaadenizle birsey sormak istiyorum..
Yeni golf farlariyla ilgili.
Highline ile gelen fara ek olarak AFS ozellikli far siparis ettigimizde.
Eski aracimda olan u led gibi 2 adet L şeklinde ledli oluyor.ayrica donuse duyarlı oluyor.
Sormak istedigim.
Aksam farlari yaktığımızda,
En dışta kalan far yanıyor..
Peki içte kalan far yaniyor mu?
Yada passattaki gibi iki far varmis gibimi yanıyor.
Not: sordugum L şeklindeki gunduz fari değil. İçindeki far kisaca..
Simdiden tesekkurler..
Hayırlı olsun hocamselamlar ığdırdan volkan ben. ilk golfümüzün siparişini verdik. @silvershadow hocama ilgisinden dolayı tesekkurler
Ekli dosyayı görüntüle 12560
mumkun hocam. St daha fazla opsiyon eklemek istemiyor. Eklemezse başka bayiden sipariş vereceğinizi söyleyin.selam,
150 ps DCC li 2018 model sipariş etmek üzereyim, ancak satış temsilcisi ısrarla 150 ps de 18 inc jurva jant sipariş seçeniğinin olmadığını söylüyor. Halbuki VW internet sitesindeki kataloğa göre,DCC alırsanız bu mümkün. Uzman arkadaşlardan bilgi rica ediyorum..
Golf'lü günler [emoji4]
Bu araç için ne kadar indirim yaptılar hocam? Kaça anlaştınız?