Güncel.
Kapı Kilit Koruyucu
Aliexpress ten aldığım her golfte olması gereken bir aksesuar
R Spor Pedallar ve Ayak Dayama
Kunzmann dan aldığım Orjinal Spor pedallar ve ayak dayama.Ayak dayama montajı kolay oldu fakat gaz pedalı zorladı onuda saç kurutma makinesiyle ısıtarak denedim cuk diye oturdu. Şık oldu. ayakkabıyı kaydırmıyor ıslak olsa bile gayet başarılı
buda Bonus
Hocam çok güzel olmuş. Bende de Gti çamurluk logo var. Takmadım daha. Takarken dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Yok hocam çamurluk bitiminden hizalayıp yapıştırdımHocam çok güzel olmuş. Bende de Gti çamurluk logo var. Takmadım daha. Takarken dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Sol taraftada olsa aydınlatma daha homojen bi dağılım olacak.Led daha iyi aydınlatma sağladı@tfk35 golf bagaj aydınlatması kesinlikle çok yetersiz, bir proje gerekiyor.bagajda fener bulunduruyor ama çok pratik değil.
Çift bagaj aydınlatması için "premium" d segmenti araçlarda bile çok nadir var., Sadece A4 avant, A5 'te bagaj büyük olduğundan koyuyorlarSol taraftada olsa aydınlatma daha homojen bi dağılım olacak.Led daha iyi aydınlatma sağladı
Sonraki resimler bende gözükmemişti şimdi gördüm güle güle kullanın abi bu güzellik forumda daha aktif olmayı hakediyor resimleriyleEski tungstenimi özletti bana@driver_can Opsiyon olarak vardı Dynamic Light Assist. o geçen seneki km si şimdi 28bindeyiz