Total de iyidir Kampanya varsa kaçırmayın hocam . 15 tl ye 2 lt fazladan almış olursunuz [emoji6]TOTAL'den alan pek yok sanırım. Bu aralar Total'de 75 TL akaryakıta 25 TL indirim var (3 kez hakkınız var), bu kampanya kafamı kurcalıyor doğrusu s=alala
Öte yandan şimdiye kadar aldığım 16 yakıtın 15'i Shell.
Bu nasıl iş anlamadım 2016 nın alıntısını yapmışsınız!Total de iyidir Kampanya varsa kaçırmayın hocam . 15 tl ye 2 lt fazladan almış olursunuz [emoji6]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son depoyu 13-14 gün önce bahsettiğim totalden doldurdum durum aşağıdaki gibi. (Yakıt sorunsuz gibi TDI/dizel)@Savatage ankarada totalin kendi istasyonu Acity avmnin hemen ilerisinde istanbul yolundaki hocam , sizin aldiginiz yeri bende gordum ancak orasi eski damla petrol diye dusunup almadim.
Bizim burada da bir Total bayi var, diğer bayilerden farklı olarak %5 indirimli olmak üzere güncel tutarla 6,13'ten aldım (İstanbul) geçen gün. Uzun zamandır buradan fullüyorum sürekli, gayet iyi gibi hocam. Opet'e felan gidip litrede 25-30 kuruş fazla vermekten iyidir.Ankara kullanıcıları için Eskişehir yolu MTA karşısındaki Akaryakıt panayır alanında (BP, SHELL,TOTAL,OPET yanyana)
Total orada 25 er kuruş indirime devam ediyor. (Diesel 6,25)
2. Kez dizel fulledim ordan ofsayt bı durum yok dfp opetten daha önceki yakıt alışlarıyla aynı sıklıkta devreye giriyor tüketim aynı gibi