EMİR
Üye
Hocam Türk Ceza Kanunu'nda yazan hırsızlık hükmü tektir. A ya da B şeklinde çalınmasının sıkıntı olacağını sanmıyorum.Benim kasko poliçemde hırsızlık kapsamını yorumlarınıza sunuyorum Yani bi lokantada çaktırmadan alsalar anahtarı zor kullanmadan hapı yuttuk öylemi ? Bu arada kaskom groupama.
Ekli dosyayı görüntüle 8456
Ekli dosyayı görüntüle 8457
Değerli HocamMutlu son 22.12.2016 tarihinde aracımın trafik tescilini sildirdim kasko şirketine gerekli son evrakıda bugun faksladım 15 dakika sonra 50.500 TL teklif aldim
fakat henüz evrakları imzalamadım aracımın tsb.org.tr kasko değer bedeli 52.854 TL idi fiyatı fazla öldürmeden güzel bi teklif yaptılar
MK 7 macerası artık baslasın araç arayışına girdim
çok teşekkür ederim birazdan tekrar aracı acenteme gidip itiraz edeceğim çünkü benım aracıma emsal arabalar 55.000 tl ile 62.000 tl arasında fiyatı değişiyor bakalım tsb.org.tr araç raiç liste bedeli 52.854 Tl bu rakamdan yüksek bi rakam alabileceğimi zannetmiyorum ama tekrardan şansımı deneyeceğim.Değerli Hocam
Geçmiş olsun
Bu güzel haber hayırlı olsun
kasko poliçenizin en ön sayfasında sol alt köşede Sigorta Kapsanımda olan İbareleri görebilirsiniz alt alt a size tavsiyem özellikle ANAHTAR İLE ÇALINMA ibaresinide poliçe kapsamına eklettirmeniz.Hocam Türk Ceza Kanunu'nda yazan hırsızlık hükmü tektir. A ya da B şeklinde çalınmasının sıkıntı olacağını sanmıyorum.
İtiraz edin. Biraz daha yükselteceklerdir.çok teşekkür ederim [emoji4] birazdan tekrar aracı acenteme gidip itiraz edeceğim çünkü benım aracıma emsal arabalar 55.000 tl ile 62.000 tl arasında fiyatı değişiyor bakalım tsb.org.tr araç raiç liste bedeli 52.854 Tl bu rakamdan yüksek bi rakam alabileceğimi zannetmiyorum ama tekrardan şansımı deneyeceğim.
o şekilde hareket ettim emsal km ve model yılı donanımlı araçların 3 farklı ilan sitesinden 3 araç ilanı çıkarttım ortalama 55 bin tl civarinda 2 3 adet galerici arkadasımla görüştüm çok israr ederlerse sana dilekçe yazarız piyasasını ve senin çalınan arabanın piyasa durumunu belirten bi avukat arkadasımla da istişare etme şansı yakaladım o daİtiraz edin. Biraz daha yükselteceklerdir.
Malum sarı siteden aracınızın muadili fiyatları örnek gösterin. Tsb org fiyatları bazı marka ve modellerde piyasa fiyatından düşük veya yüksek olabiliyor.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam çok geçmiş olsun iyi bir fiyatta almışsınız hayırlı olsun Allah tekrar göstermesin iyi ve güzel günlerde kullanmak nasip etsinMutlu son 22.12.2016 tarihinde aracımın trafik tescilini sildirdim kasko şirketine gerekli son evrakıda bugun faksladım 15 dakika sonra 50.500 TL teklif aldim
fakat henüz evrakları imzalamadım aracımın tsb.org.tr kasko değer bedeli 52.854 TL idi fiyatı fazla öldürmeden güzel bi teklif yaptılar
MK 7 macerası artık baslasın araç arayışına girdim
teşekkür ederim umarım forumdan hiç bir arkadasımızın basına böyle bir olay gelmezhocam çok geçmiş olsun iyi bir fiyatta almışsınız hayırlı olsun Allah tekrar göstermesin iyi ve güzel günlerde kullanmak nasip etsin
bizde bundan 4yıl önce oğlumun aracı pert olduğunda sigortanın ödemek istediği paraya, sizin izlediğiniz yolla itiraz etmiştik. sonrasında bir miktar daha yükseltmişlerdi.teşekkür ederim umarım forumdan hiç bir arkadasımızın basına böyle bir olay gelmez
aldığım fiyat gayet makul fakat görüştüğüm herkes itiraz edip 2. bir teklif almam konusunda hem fikirdiler.
itiraz işi birazcık sansımızı denemek oldu açıkçası ama olur mu olur burası türkiye )