@golfdas hocam bahsettiğiniz araç arkadaşımda var ve çok fazla kıyaslama şansı buldum hemen bildiklerimi anlatıyım
1-) Yol tutuş fersah fersah c180 önde golf muhatap bile olamaz ne yazık ki ..
2-)İc hacim c180 daha geniş daha kaliteli
3-)kronik sorunu fazla cözümü zor (yani biz zor bulduk) örnek vermek gerekirse topaçlar bozuluyor kesin bilgi topaçlarda oynama yapmak gerekiyor bunun için topaç kısmı ve vites kabı diyim artık yani vites kolunun cevresi sökülüyor bunların hepsi topacı tamir etmek için .. sonrasın da geri takıldıgında bizim gibi şansız bir kişiyseniz ses açma kapama bozuluyor haaydii tekrar aç kapa
topaç tamiri 1500 ... başka bir örnek 70 000 de aracın egzantirik kafalarında sorun cıktı bu sorun kronik ama makyajlılarda böyle bir problem yokmuş ve bizim konuştugumuz usta bunu 140 000 de tekrarlıcak sürekli kendini hatırlatıcak bu arada ankara mercedes bayisi 7500 lira demişti biz dışarda 5000 liraya yaptırdık .. aklıma sorun olarak bunlar geldi..
4-) c180 çok çok çok yakıyor golf kesinlikle cok iyi bu konuda
5-) benim aracım act 140 beygir acıkcası çok kalktım çok yürümüşlügüm vardır makyajlı kasa olsun sizin bahsettiginiz kasa olsun hiç mahcup etmedi beni act
6-) golf yeni platform dur c180 e göre daha yenilikçi.. bana sorucak olursanız c180 yüzü eskidi ama golf hala taze bence..
aklıma gelen bunlar hocam ama ben c180 alırdım cünkü o yol tutuş inanılmaz act spor yaylı 18 durban jantlı bir golf 150 160 gezecegi bir virajda c180 ile 200 girip cıkarsınız
arka koltukları yatıyormu hatırlayamadım şimdi ama yatmıyorsa golf ün yatıyor gerektigi zaman bagaj için inanılmaz geniş oluyor..
tabi biz ne anlatırsak biraz boş hocam banada da cok araba tavsiye ettiler ben tutkumu bırakamadım
kalbiniz ne diyorsa onu yapın