@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Aynen Hocam.brt06 dedi:@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Hocam aracı kilitledikten sonra aynaların katlanmasını istemiyorsanız "park ettikten sonra içe katla"'nın tikini kaldırmanız yeterlidir.brt06 dedi:@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Bilgi için teşekkürler hocamsilvershadow dedi:Aynen Hocam.@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Park ettikten sonra katladaki isareti kaldırmanız yeterli.
Bu arada inşallah bende de bu çok istediğim donanıma nihayet kavuşacağım için mutluyum
Senkron, geri viteste alttan almayıda kapattım o zaman onları kapatmama gerek yok sadece dediğinizi kapatmam yeterliMSE dedi:Hocam aracı kilitledikten sonra aynaların katlanmasını istemiyorsanız "park ettikten sonra içe katla"'nın tikini kaldırmanız yeterlidir.@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel bir özellik hocam hoşunuza gidecektirsilvershadow dedi:Aynen Hocam.@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Park ettikten sonra katladaki isareti kaldırmanız yeterli.
Bu arada inşallah bende de bu çok istediğim donanıma nihayet kavuşacağım için mutluyum
Aynen öyle hocam.brt06 dedi:Senkron, geri viteste alttan almayıda kapattım o zaman onları kapatmama gerek yok sadece dediğinizi kapatmam yeterliHocam aracı kilitledikten sonra aynaların katlanmasını istemiyorsanız "park ettikten sonra içe katla"'nın tikini kaldırmanız yeterlidir.@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Senkronu kapatın hocam.brt06 dedi:Senkron, geri viteste alttan almayıda kapattım o zaman onları kapatmama gerek yok sadece dediğinizi kapatmam yeterliHocam aracı kilitledikten sonra aynaların katlanmasını istemiyorsanız "park ettikten sonra içe katla"'nın tikini kaldırmanız yeterlidir.@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Kaldırım seviyesini gösterme geri vitese takınca aynanın eğilmesi oluyo değilmi hocamsilvershadow dedi:Senkronu kapatın hocam.Senkron, geri viteste alttan almayıda kapattım o zaman onları kapatmama gerek yok sadece dediğinizi kapatmam yeterliHocam aracı kilitledikten sonra aynaların katlanmasını istemiyorsanız "park ettikten sonra içe katla"'nın tikini kaldırmanız yeterlidir.@silvershadow hocam geri viteste altta alma park ettikten sonra içe katlama o özellikleride devre dışı bırakmış olmadık mı
Bir aynayı ayarlarken öteki de aynen ayarlanıyor ve bu olurken saçmalıyor bazen.
Diğeri sağ aynanın kaldırım seviyesini göstermesi özelliği son derece faydalıdır. Ufak tefek sürtme lerden korur sizi ve iyice yanaşmayı kolaylaştırır.
Doğrudur Hocam.brt06 dedi:Kaldırım seviyesini gösterme geri vitese takınca aynanın eğilmesi oluyo değilmi hocam
Hocam teşekkürler.silvershadow dedi:Doğrudur Hocam.Kaldırım seviyesini gösterme geri vitese takınca aynanın eğilmesi oluyo değilmi hocam
Sonradan takılabiliyor ben sonradan taktımEmrah dedi:Bu opsiyonu son anda çıkartmış olduğum için şu an pişmanım.
Sonradan yaptıran var mı bu uygulamayı ?