- İsim
- Mahmut
Doruk Detailing Harun Özer var selamımı söylerseniz ilgilenecektirTekirdağ için araç içi detay temizlik - özellikle koltuklar - öneriniz var mı? Mümkünse Süleymanpaşa.
Doruk Detailing Harun Özer var selamımı söylerseniz ilgilenecektirTekirdağ için araç içi detay temizlik - özellikle koltuklar - öneriniz var mı? Mümkünse Süleymanpaşa.
@EmptisDoruk Detailing Harun Özer var selamımı söylerseniz ilgilenecektir
Gyeon wather spot en güvenli yöntemidir . Sirkede iş görür fakat 1/1 sulandırılmalıdır .Hocam selamlar
siyah arabam var yıkıyordum hergün birgün yıkamadım güneşde bastırmış kireç lekesi herhalde ful
üzüm sirkesi ve elma sirkesi söyleyen var
sonra üzüm yakar dediler
ne önerirsiniz
merhaba istanbul,da nereyi tavsiye edersiniz.@1lac hangi şehirdesiniz istanbul ise öneri yapabilirim
Hocam ataşehirde onur_detailing var bende para olsa direk oraya giderim instagramda sayfası var bakabilirsinhocam merhaba. aracıma pasta, cila ve boya koruma işlemlerini yaptırmak istiyorum. Istanbul'da önerebileceğiniz yerler varsa çok mutlu olurum. teşekkürler.
İç detaylı temizlik işini güzel yapıyor videolardan görüğüm kadarı ile fiyat aldınız mı.Hocam ataşehirde onur_detailing var bende para olsa direk oraya giderim instagramda sayfası var bakabilirsin
Hocam araca göre fiyat veriyorİç detaylı temizlik işini güzel yapıyor videolardan görüğüm kadarı ile fiyat aldınız mı.