Misafirlikten dönüyorsunuz arabaya gidene kadar prenses kucağınızda uyumuş, cebinizde anahtarı ararken prensesin güzellik uykusunu bölebilirsiniz. Ama Keyless olsa? ön kapı kollarından herhangi birisine ufak bir temas ve kapı kilitleri açıldı. Prenses arka koltukta bulunan çocuk koltuğuna hiç rahatsız edilmeden oturtulur ve yola çıkılır
Bu muhteşem yaratıcılıktaki mesaj kaybolup gitmesin...
Tekrar söylüyorum Muhammed Hocam ama; bu yetenek heba olmasın hem kazanç olsun hem insanlara faydanız olsun... İnsan başarılı olduğu işi yapmalı ve part-time olarak satış temsilciliği hiç fena fikir değil..
@MSE
Murat hocam güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim
Siz böyle söyleyince ciddi ciddi düşündüm inanın. Sadece öğrenci olsam part time olarak kesinlikle düşünürdüm bu işi. Çok bir para da istemezdim
Ama şuan mümkün görünmüyor. Belki cumartesi günleri bayide ST abilerime yardımcı olabilirim. Bundan da bir kazanç elde edebileceğimi sanmıyorum
Geçen haftalarda bayide TDI Golf bakan bir abimizi 1.2 TSI'a ikna ettim galiba. Ekstrasız Comfortline DSG düşünüyordu, başta 1.4 TSI Highline tavsiye ettim ama şehiriçi kullanılacakmış 1.2 TSI'a yöneldim Comfortline üzerine alabileceği opsiyonları anlattım. Fiyatlama kısmına gelince ise araç oluşturucumuzu açtım hemen hesaplama yaptım abinin baya hoşuna gitti. Scirocco testi için ST dışardan el kol yapıyor olmasaydı muhabbetimiz biraz daha sürerdi herhalde
Sent from my iPhone using Tapatalk