@MSE muhammed hocam? çalıştırdım seninkini ama hatırlayamadımOnurD7 dedi:Manuel vites ile bu opsiyon alındığında çalıştırmak için sadece frene basmak yeterli mi yoksa debriyaja da basmak gerekiyor mu?
Murat hocam aynen yazdığınız gibi, yalnızca debriyaja basılması lazım. Fren olayı DSG'lerde geçerli.@MSE muhammed hocam? çalıştırdım seninkini ama hatırlayamadım
onur hocam yüksek ihtimal debriyaja da basmak gerekiyor çünkü aracı çalıştırmanın birincil şartı keyless olmayan araçta da debriyaja basmak. anahtarı çevirmek yerine tuşa bastığımıza göre bence gerekiyor
Dokunmak gerekiyor Değerli HocamArkadaslar selamlar, kapilarin kilitlenmesi icin kapi koluna illa dokunmak mi gerekiyor yoksa aractan uzaklastigimizda otomatik kilitleniyor mu? Tesekkurler.
Renault uzaklaşınca, Mercedes ve VW kapı koluna dokunarak kilitliyor.Arkadaslar selamlar, kapilarin kilitlenmesi icin kapi koluna illa dokunmak mi gerekiyor yoksa aractan uzaklastigimizda otomatik kilitleniyor mu? Tesekkurler.
İsterseniz otomatik kilitleme var ancak anahtar araç içinde değilse 4 kapıdan herhangi biri kapatıldığı an kilitliyor Bu can sıkıcı olabiliyor.@silvershadow@calik Eski aracım Clio 4 tü, uzaklaşınca kapanıyordu VW de bu şekil revise etse iyi olur. Talisman ve Megane yaklaşınca selamlıyor, passat ınki nasıl bilmiyorum. Çok teşekkür ederim.
Ben arabayı aldığımdan beri uzaklaşınca otomatik kilitlenmesi olayı ile uğraşıyorum ama bu zamana kadar ne bu işi yapmış birine rastladım ne de benden başka uğraşana...@MSE Cok tesekkur ederim aciklamaniz icin Renault taki anahtarsiz giris sistemi cok iyi calisiyordu, Golf e de alisacagim artik.
O işi servis isterse yapar diye düşünüyorum hocam. Nasıl ki anahtarı kaybedince yenisini tekrar Arabaya tanıtıyorlar. Bu da aynı şekilde tanıtılabilir.@MSE hocam passat b8 in anahtarını bizim anahtara uydurabilir miyiz acaba ? tip olarak aynı ama susta olayını ortadan kaldırmış oluruz şık olur diye düşünüyorum.
ben aliexpresten b8 anahtar kutusu satılıyormu diye baktım ama daha düşmemiş sanırım. içindeki çip oturma yerleri aynıysa kendimiz halledebiliriz diye düşünüyorum.O işi servis isterse yapar diye düşünüyorum hocam. Nasıl ki anahtarı kaybedince yenisini tekrar Arabaya tanıtıyorlar. Bu da aynı şekilde tanıtılabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk