Kolu çıkartın, klipsi kolun üzerine taktıktan sonra kolu yerine oturtun hocam.Ben de katıldım bu şekilde yorumlara baktım gaz pedalını takmakta baya zorlanan arkadaşlar olmuş fakat ben fren ve gazda hiç zorlanmadım. Fren eskisi çıkarılıp takılıyor. Gaz üzerine ekleniyor. Fakat şu ayak pedalı yok mu... ter içinde kaldım. Kaput açma kolunun ordaki aksamın içindeki 2 klipsi geçiremedim emanet kaldı öyle. Sökmek ve esnetmek de istemiyorum o aksamı.
Ekli dosyayı görüntüle 36761
Ben ayak dayamayı hiçbir yeri sökmeden takmıştım hocam ama plastiği esnetmek gerekiyor tabi.@frknyldrm ayak koyma yerini de tam oturttum az önce. Telefonun flashını kullanıyordum. Sürekli SOS! alarmı verip durdu enkaz altında kaldım sandı heralde) iki büklüm şekle girip takınca normal tabi
Esnetıp takabılırsınBunlardan ben de aliexpressten aldım 1 hafta önce geldi henüz takmaya fırsatım olmadı ama ürün baya güzel görünüyor. Ayak dayama için olan parçayı, kaput açma kolunu çıkartıp mı monte ettiniz yoksa ordaki plastik parçayı esnetip mi ?
Bu siteden daha önce sipariş vermedim de tahmini ne kadar sürede geliyorBu üründen kendim kullanıyorum. Bir çok arkadaş da kullanıyor aramızda.
Fiyatına göre gayet güzel bir ürün.
PEDAL SETİ
15 güne gelir MaxBu siteden daha önce sipariş vermedim de tahmini ne kadar sürede geliyor