Katlanır ayna için kodlama vcds ile hallediliyor. Montajı da fazla zor değil. Kendiniz de yapabilir ya da makul fiyatlara yaptırabilirsiniz.
KATLANIR AYNA
KATLANIR AYNA
Hocam bende aracımın aynası katlanır olsun istiyorum. Bu konuyu biraz daha detaylandırırsanız sevinirim. Ne yapmamız gerek?Katlanır ayna için kodlama vcds ile hallediliyor. Montajı da fazla zor değil. Kendiniz de yapabilir ya da makul fiyatlara yaptırabilirsiniz.
KATLANIR AYNA
Hocam hangi şehirdesiniz. Ona göre yönlendirebilirim.Hocam bende aracımın aynası katlanır olsun istiyorum. Bu konuyu biraz daha detaylandırırsanız sevinirim. Ne yapmamız gerek?
Adanadayım hocam benHocam hangi şehirdesiniz. Ona göre yönlendirebilirim.
Adana da montaj konusunda destek olabilecek tanıdık ne yazık ki yok. Satın aldıktan sonra montaj desteğini telefonla verebiliriz. Çok zor bir montajı yok.Adanadayım hocam ben
Turkiyede bu fiyatlara zor hocam. 168$ da kargosuz fiyatı. Kargo ile 200$ geçiyor.Hocam 168$ dan başlıyor galiba fiyatlar uluslararası alışverişte hiç yapmadım. Satıcıya gümrüğe takılmamak için hediye yaz veya şu fiyat yaz demek te vicdanıma aykırı. (Kaçak sigara içmekle veya vergi kaçıran esnafla aynı durum benim nazarımda) Türkiye'de bu fiyatlara bulabilen, yaptıran var mı?
Arkadaşında dediği toplu sipariş olayına girip detayları ile kaça mal olduğunu belirleyip sipariş verilir.Aslinda bu konuda dış ticaret isiyle ugrasan bir uyemiz varsa yardimci olabilir.
Forumda bu katlanir aynalari isteyen fazlaca kullanici var. Bunlardan biri de benim. Fiyati belli olmak kaydiyla odemeleri toplayip,
Alibaba.com uzerinden toptan alıs gerceklestirilerek yasal bir sekilde getirtilebilir.
Aslinda bu konuda dış ticaret isiyle ugrasan bir uyemiz varsa yardimci olabilir.
Forumda bu katlanir aynalari isteyen fazlaca kullanici var. Bunlardan biri de benim. Fiyati belli olmak kaydiyla odemeleri toplayip,
Alibaba.com uzerinden toptan alıs gerceklestirilerek yasal bir sekilde getirtilebilir.
Arkadaşında dediği toplu sipariş olayına girip detayları ile kaça mal olduğunu belirleyip sipariş verilir.