kapı altı aydınlatma aliexpresten hocam aynalar taiwan malı türkiyeden kapı altı aydınlatmalar 90 tl di sanırım hocam baya oldu alalı aynaları alınca hepsini beraber taktırdım. aynalar kapı içinde ki ayna ayar düğmesini ayrı aldım hocam 900 tl ye geldi montaj hariç.@mehmet_07 hocam ayna ve kapı altı aydınlatmaları Aliexpress'ten mi sipariş verdiniz yoksa Türkiye'den mi aldınız? Maliyeti ne oldu? Biraz detaylandırabilir misiniz?
@mehmet_07 Hocam aynaları aldığınız yeri paylaşabilir misiniz?kapı altı aydınlatma aliexpresten hocam aynalar taiwan malı türkiyeden kapı altı aydınlatmalar 90 tl di sanırım hocam baya oldu alalı aynaları alınca hepsini beraber taktırdım. aynalar kapı içinde ki ayna ayar düğmesini ayrı aldım hocam 900 tl ye geldi montaj hariç.
Olurda takılırsa çıkan vergiyi ödeyip alıyorsunuz. Gelen ptt görevlisi alıcaktır ödemeyi.merhaba
bu urunü aldıgımız zaman gümrük ücreti filan nasıl oluyor daha önce ali express ten ürün aldım fakat küçük şeyler,bu ürün gümrüğe takılınca nasıl bir yol izliyouz?teşekkürler