Bu taraflara gelmeden önce forumdan marmariste olacağınız tarihleri yazarsınız , eğer ki boş zamanım olur ise yada yaratabilir isem bende görüşmek isterim.silvershadow dedi:Değerli Ömer Hocam;Bugün akşam iş çıkışı farmlar auto'da iken gene yanmadı statik dönüş farlarım. aracı stop ettirip1 dk lığına bir yere uğrayıp araca geri dönmüştüm. Dedim bari far kumandasını auto'dan kısa far'a alıp öyle deneyeyim. Aracı çalıştırıp direksiyonu sola kırdım ve bir baktım statik far yanıyordu 300-400m gidip tekrar auto ya aldım gene yanmamaya başladı. Seyir halinde iken gene kısa farlara aldım belki yanar diye gene yanmadılar.
Bu statik dönüş farlarını kontrol eden beyin (kutu) da sıkıntı var. Çalıştığım için aracı götüremeyeceğim servise. Müsait olan bir dostumu göndereceğim boş olduğu bir gün.
Statik viraj farlarının saatte 40 km hızın altında yanmadığını biliyorsunuz değil mi?
Bu hızın altında yanmıyorlarsa sorun var demektir.
Haziran son haftası Marmaris'te olacağım kısmetse..
Görüşmeyi çok isterim..
Evet 40km/s hızın altında yandıklarını biliyorum. Ama bu aralar baya bir naz yapıyorlar.
@maniax , geri vitese taktığımda hiç yanıp yanmadığına dikkat etmedim. Ama düşününce yanmadığını hatırlıyorum. ve bu durum bana biraz garip geliyor, çünkü geri geri giderken öndeki lambaların bana nasıl bir yararı olabilir ? (arkayı net görmek için fren lambasını kullanıyorum , geri görüş kamerasına güvenmek istemiyorum zira onunda da nadir de olsa çalışmadığı durumlar oluyor )
Moderatör tarafında düzenlendi: