Hocam silecek kolu en alt konumda ise kapalı demektir. Bir yukarı konuma alırsanız otomatik konumuna gelirarkadaşlar bnm aracın silecekleri otomotik çalışmıyo. normalde ışık görüş paketine göre kendiliğinden çalışır diyo. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Onu denedim fakat o zaman da durmadan çalışıyor.Hocam silecek kolu en alt konumda ise kapalı demektir. Bir yukarı konuma alırsanız otomatik konumuna gelir [emoji6]
O denediğiniz konumun bi altında alın ve dışarı çıkıp ön camın en üstünde orta kısımdan şişeyle su dökün. Aracınızda far sensörü var mı acaba?Onu denedim fakat o zaman da durmadan çalışıyor.
Hemen kontrol ediyorum umarım çalışır.@m.parlak Hocam off konumu kapalı 1 üstü yani INT olmalı üstteki damlacıkların olduğu yerden de hız ayarı yapılıyor. Ayrıca ön camdan bakınca böyle bir şey görmeniz gerek.
/monthly_2017_01/seat-leon-cupra-ic-dizayn-8.thumb.jpg.b83cc729e65e78f5b189d4c5f7182e23.jpg
/monthly_2017_01/c8d488cb5a42e323e3a46cc57870bc38.thumb.jpg.a386f376dacbaba21ec19ffc983f3540.jpg
Işık görüş paketinde standart geliyor farlar felan otomatik çalışıyo. Silecekleri çözemedim. Dediğiniz gibi bi kontrol edeceğim. Umarım bi sorun çıkmaz.O denediğiniz konumun bi altında alın ve dışarı çıkıp ön camın en üstünde orta kısımdan şişeyle su dökün. Aracınızda far sensörü var mı acaba?
nasıl çözüldü, özetlerseniz, faydalı olurArkadaşlar sorunu çözdüm teşekkür ederim.