İçerikleri nedir bilmeden (kasko için) sigorta yaptırmak iyi fikir değil bence.Bugün yeni poliçeler elime ulaştı. Trafik 609tl. Kasko 960tl. Kasko güneş. Trafik anadolu. İçerikleri nedir bilmiyorum
İçerikleri nedir bilmeden (kasko için) sigorta yaptırmak iyi fikir değil bence.Bugün yeni poliçeler elime ulaştı. Trafik 609tl. Kasko 960tl. Kasko güneş. Trafik anadolu. İçerikleri nedir bilmiyorum
ne zaman yürürlüğe gireceği hakkında bilgi varmı. yeni aldığım 2.el 2013 highline aracın sigortası kaskosundan pahalı çıkıyor. kasko 575 aksigorta, sigorta 660 mapfre.Meclis'ten geçti! Trafik sigortasında yüzde 20 indirim
Zorunlu trafik sigortasında yapılacak düzenleme ile 16.5 milyon taşıt sahibini ilgilendiren zorunlu trafik sigortasında fahiş fiyatı bitirecek adımlar atılmış oluyor. Trafik sigortasının düzenleme sonrasında ilk etapta yüzde 20 oranında ucuzlaması bekleniyor.
Bizim poliçemizde;İhtiyari Mali Mesuliyet (Karşı tarafa verdiğiniz zarar) Bende Anadolu Sigorta var, "sınırsız". En az 100.000 - 200.000 TL olmalı bana göre.
Orijinal parçalarla sizin seçeceğiniz yetkili serviste onarım yapıp yapmayacağı?
Muafiyet indirimi var mı? Var ise istiyor musunuz. Örneğin 1.000 TL zarara kadar Kasko devreye girmez gibi muafiyetler.
Genelde ilk bakacağınız yer "Muafiyetler" yani neleri kapsamayacağı? Bu kısmı sigortacınıza özellikle sorun derim.
hocam, imm çok da arttırmıyor primi, ben 200 yaptırdımBizim poliçemizde;
İhtiyari M.M. 60.000.-
+ 31.000.-TL.da trafik poliçesinde var. Toplam: 90.000.-TL.
İmm. Yükseltilirse
prim de artar.
Poliçemizde,
Yetkili srv. Orj. Parça
Kullanım mevcuttur.
Muafiyet uygulaması
Bir kaç hasar olursa
Avantajlı sayılmaz.
Bizde ilk bir hasarda hasarsızlık indirimi yanmıyor. Sigortacı bu şekilde bilgi verdi.
Trafik sigortasını ucuzlatabileceklerinden çok emin değilim. Belki şimdilik bir indirim yaparlar ancak ileride yine artacaktır. SigortacılarOrhan Hoca dedi:hadi hayırlısı hocam. ben takvim konusunda şanslıyım. 2015 ekim ayında daha hesaplı yaptırmıştım. sonra fahiş zam geldi. şimdi kanun çıktı. 2016 ekime kadar fiyatlar biraz daha normale döner sanırım.
ancak herkes bu şekil sanslı değil. bu arada sigortasını yaptıranlar ve mağdur olanlarla kalacak.