Merhaba Golftutkusu Dostları;
2015 Model Dizle DSG higline + cam tavan+ u led Durban +pasifik mavi aracıma;
04/03/2017 tarihinde AXA Sigortadan Zorunlu Trafik Sigortası
437 TL
07/07/2017 Tarihli Ak Sigorta Akkasko Özel Sigorta adıyla
1.085 TL Aracımı Sigortalattım.
Kendim bu işlemleri yaptırmadan önce Çok Araştırdım ve bilgilerimin üzerine yenilerini tecrübe ettim Bunları da kısaca sizlerle paylaşmak istedim;
En iyi Kasko En iyi Fiyat/İçerik ile en uygun fiyata alınabilen Kurumsal bir Firma Kaskosudur diye sonuç çıkardım. işte tamda buradan yola çıkarak Daha önce 5 Yıl Anadolu sigorta ve 2 Yılda AXA ve Allianz olmak üzere büyük sigorta şirketlerinden Poliçe satın aldım.Hepsinden de Memnun kaldım. Bu sefer ki hem Farklı hemde çok daha Tecrübe Kazanmama vesile olan Gelişken Sigorta Antalya Acentesi Temsilcilerinde Saygıdeğer İnsan ; Hasan Gelişken Sayesinde Kasko Poliçesi ve Sigortalama işini Detaylıca konuşarak karar verdim. Her poliçenin içerisinde biz sigorta ettirenlerin pekte bilmediği hem kelime hemde teknik bilgi açısından bir çok durum söz konusu. Örnek vermek gerekirse Özel Eşya koruma klozu ile insanların araç içerisnde ki telefon tablet vs değerli eşyaları belli bir fiyata kadar karşılanıyor denmesi,sigortalı olduğu.Poliçe Satılırken Bu şekilde Satış hedefine yönelik güzel cümleler yada yazılarla bize lanse edilir , Allah korusun böyle bir şey başımıza geldiğinde bizlere verecekleri cevap: Özel Eşyanızın Torpido da ve kilitli yada bagja ve ve kiltli-korumalı olduğunun ispatı vs gibi ödemenin yapılmaması için kırk dereden su getirecek mevzuatlarla dolu. bu ve buna benzer çok örnekler vermek mevcut fakat çok uzatmak istemiyorum ama Ortaya şöyle bir durum çıkıyor ; Sigorta ettirecek kişi sigorta kapsamı/ Klozları ve olumsuz senarya yaşaması halinde ne şekilde davranması gerektiğini bilmeli. Bu bilinçle hareket edilmelidir. Ben Kasko Poliçemi Belirlerken aşağıdaki Teminatları özellikle isterim
Temel içerik ;(KASKO,AKSESUARLAR, GLKHH-KNH-TERÖR,DEPREM, SEL VE SU BASKINI,HUKUKSAL KORUMA-ARAÇ, HUKUKSAL KORUMA-SÜRÜCÜ, KAZAEN ÖLÜM
KAZAEN SÜREKLİ SAKATLIK,TEDAVİ MASRAFLARI,MİNİ ONARIM)
Yukarıdaki Kasko Temel içeriği dışında;
1-İMM ihtiyari Mali Sorumluluk ne Kadar? Poliçemde bu Sınırsız
2-Kaza onarım vb olaylar için ''En yakın servis Değil'' İtenilen Bir Yetkili Serviste Hizmet alabilme hakkı ( istediğim özel yada yetkili serviste hizmet alabiliyorum)
3-Kaza ve Onarım Sürecinde % 100 Yedek Parça ve Yetkili Servis
4-Aracın Pert olması da dahil Kaza ve Onarım halinde Hızlı işlemler ve sonuç odaklı Kurumsal Hizmet ( Aksigorta aracın Rayiç Bedelinin % 35 i hasarlı ise Pert Kaydı veriliyor)
5-Hasarsızlık Koruma İndirimi.
Bunlarla birlikte uygun ödeme koşulları ile birlikte, ve bence En önemlisi de Karşınızda sizi dinleyen Tüm Soru ve Sorunlarınıza Cevap verecek Samimi bir Kişi olmasını is. İşte tüm bu nedenlerden dolayı ben Trabzon da ikamet etmekte olsam bile Antalya dan ;Bence Sigorta konusunda 18 Yıllık Tecrübe ve Bilgisiyle Çok iyi Bir Sigortacılık Hizmeti veren Hasan Bey ile Yollarımızın kesişmesi ile birlikte Çalışmaya Karar verdim. Poliçem Bir Telefon ile 5 Dakikada hazır hale getirilerek Evrak vs karmaşası yaşamadan Aracımı Güvenle Kullanmaya devam ediyorum. İsteyen Herkese Bu konuda daha fazla yardımcı olmak isterim. Her sene Aynı senaryoları hepimiz yaşıyoruz
Aramızda Sigortacı olan yada Sigortacı tanıdığın olan herkes gibi bu Forumda bulunan Tüm Dostların da daha iyi Sigorta Poliçesi Almasına Faydası olabilmesi adına bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Herkese Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.
Not : Daha fazla bilgi için yardımcı olabilmek adına ister buradan istenirse özelden sorularınıza cevap verebilir bilgi paylaşabilirim. Teşekkürler Ender Hoca :'(