3 kişide yaptım bu olayı.trgy84 dedi:Arka planı karbon görünüm yapan var mı?
Direksiyonun sağındaki oklarla ilerleyerek bulabilirsiniz.hocam merabalar bende Highline Golf 7 araca sahibim bu renkli multimedya benim aracımda da var ancak yol bilgisayarında anlık tüketim ortalama tüketim... vb bilgilerin içinde anlık hız yok sebebi nedir acaba veya aktif edilmesi mi gerekiyor internette gördüğüm yeni model bütün vw lerde bulunmakta ama benimkinde yok yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Hocam biliyorum çocukluğumdan beridir vw kullanıyoruz ancak dediğim gibi işte bulamadım. O dediğiniz MFA dediğiniz nedir ben kendimde yapabilir miyim ?Direksiyonun sağındaki oklarla ilerleyerek bulabilirsiniz.
Fabrikasyon ayarlı geliyor ama medya cihazinda MFA kısmında Bu ekranda gorüntülenecekleri kısayol olarak atamak gerekebiliyor.
Ben 41 yaşından sonra öğrendim Hocam kusuruma bakmayın.Hocam biliyorum ? çocukluğumdan beridir vw kullanıyoruz ancak dediğim gibi işte bulamadım. O dediğiniz MFA dediğiniz nedir ben kendimde yapabilir miyim ?
estağfurullah abicim bilgilendirme için çok teşekkür ederim iyi akşamlarBen 41 yaşından sonra öğrendim Hocam kusuruma bakmayın.
Hocam MFA dediğimiz şey iki gösterge arasındaki o dikdörtgen küçük ekrandır. Medya ekranında ayarlar kısmına girin ve burada MFA ekran ayarları alt menüsünden yapabilirsiniz.