Teşekkür ederim hocam sizde çok güzel bilgiler paylaşmışsınız. Elinize sağlık.@MSE hocam çok net anlatmışsınız
Evet hocam sıcaklığı düşürürseniz iyi olur. İçeriye az da olsa oksijen lazımBen de bir şey sormak istiyorum. Klima sistemini off konumuna getirsemde içeriye bir miktar sıcak hava üflemeye devam ediyor hava kanalından. Bunu nasıl durdururuz. Kapatmadan önce sıcaklığı düşürmek mi gerekiyor? Uzun yolda sorun oluyor bu durum. Gereksiz yere ısınıyor aracın içi.
Hocam ya dereceyi düşürmeniz Lazım ya da klimayı kapattıktan sonra iç sirkülasyon düğmesine basmanız lazım. İçeriye giren havayı tamamen keser.Ben de bir şey sormak istiyorum. Klima sistemini off konumuna getirsemde içeriye bir miktar sıcak hava üflemeye devam ediyor hava kanalından. Bunu nasıl durdururuz. Kapatmadan önce sıcaklığı düşürmek mi gerekiyor? Uzun yolda sorun oluyor bu durum. Gereksiz yere ısınıyor aracın içi.
Klimayla ilgili her hangi bir tuşa bastığınızda bendede kalorifer sistemi hemen çalışıyor.Kapattığınız dereceden devam ediyor@setirekli Hocam A/C yi açınca klima da açılıyor otomatik bende