Arkadaşlar merhaba aracıma cam filmi çektirmek istedim ve ucu bucağı olmayan bir yola sürüklenmişim onu farkettim.Piyasada birsürü çeşit cam filmleri var ve bizim şanını bildiğimiz ise sayılı markalar var(Llumar-3m vs.) Aksesuarcılara gittiğimiz zaman ise rulo halinde bize gösteriyor filmleri fakat orjinal mi değil mi bilmiyoruz internette arastırma yaptım bir çok forum sitelerinde açılan başlıklar eski tarihli ve kesin bir sonuca da varılamamış yani kısaca satıcıların insafına kalmışız mesela 3m marka cam filmine 300 tl diyen oldu 450 diyen oldu 550 diyen oldu hangisi orjinal hangisi doğru söylüyor veya hangisi kazıklıyor karar veremedim çin malı 3m lerde artmıs piyasada onuda duydum bende rastgele bir dükkana girdim dükkan sahibinin aracında olan cam filmini sordum 3m di aynısını yaptırdım ön camada çektiğim için 700 tl verdim fiyatı çok yüksek geldi bana o yüzden film çektirmeye niyeti olan arkadaşlar varsa enazından benim gibi sıkıntı yaşamamaları için cam filmlerinden anlayan arkadaşların yardımcı olması güzel olacaktır.Nasıl orjinal olduğunu anlarız? Hangi markaları tercih etmeliyiz? Hemde kendi illerindeki güncel fiyatlarıda belirtirlerse insanların kafasında aşşağı yukarı bir fiyat olur diye düşünüyorum