Bugün Dby deailing ile bir görüşme yaptım, Verdikleri fiyatlar aşağıda bulunmaktadır, Yaptıracak arkadaşlara Fiyat bakımından fikir olması için.
Lumar ön kaput filmi ön tampon dahil : 1000 TL
Lumar Atr-20 5 cam ön cam hariç 500 TL
Lumar çamurluk filmi: 700 TL
Lumar Komple Kaplama: 6000 TL
İç detaylı temizllik 350 TL
Forumdan bazı arkadaşlarımız beğenmişti Dby'nin yaptığı iç temizlikleri fakat Araç içi yalıtım düşündüğüm beklemeye aldım sanıyorum yaza girerken yaptıracağım. Şu kışın pisliğini atarız üstümüzden.
Selamlar Öncelikle, Sayın hocam Cam filmi çekilmesi ile ilgili araçta oluşabilecek bir takım problemler düşündüm fakat bulamadımMerhaba Arkadaşlar,
Geçen haftalar da ben de Doğuş Oto servise sordum cam filmi yapıyor musunuz diye. 600 tl fiyat istediler 5 cam' a.
Dışarıda da aynı fiyat neden siz de yaptırayım dedim. Ban bir servis raporu gösterdi " Aracınız garantili yarın bir gün kapı ve pencereler ile ilgili bir problem olur ise garanti dışı kalır" örnek bir sürü rapor var gösterebilirim dedi.
Kaput filmi sonrası araç sürekli kötü görünecek. Taşlara dikkat etmek daha güzel çözüm olur. Uzun yol öncesi kaput maskesi de bir başka çözüm.Dostlar selamlar. Dun aracimin kaputunda tas sekmesinden olusan nokta seklinde boya kalkmasi farkettim ve haliyle canim skldi. Kaputa film cektirmek istiyorum fiyatlar hakkinda bilgisi olan, Anadolu yakasinda yada Izmit te tavsiye edebileceginiz yerler var midir? Tesekkurler.
Ton farkı oluyor hocam. Rutuş boyası ile nokta kadar bir dokunuş iş görürYusuf Hocam neden kötü gözükecek dediniz, eskimeye başladığı zaman mı? Foto da aşağıdaki gibi nasıl kapatabilirm bunu? Teşekkürler.
/monthly_2017_02/IMG_1884.thumb.JPG.82ae7265277cdc3aabcc45319bfaa0f6.JPG