- İsim
- Abdulkadir
Bende hasbel kader sizin gibi keşfedip yazıları okuyordum ve sadece golf olanların üye olduğunu zannediyordum.Birgün Passat incelemesi görünce şaşırdım üye olup birkaç soru sordum gizli özellikle alakalı sağolsun@yusuf hocam hemen ertesi gün özellikleri açtı bak yine bugün pedal seti aldım akşam akşam baya bir uraştı taktı sağolsun.Adamın başına bela olduk anlayacağınız [emoji16] ama sağolsun yinede of demiyor.@setirekli hoşbuldum. Valla ben detaycılar forumuna bir kere girdim. o da bir arkadaş seminer için oraya ilan ver dedi diye. Girmez olaydım. Öyle öfkelendim ki, kayıdımı silmek için bile birdaha girmedim. [emoji4] odur budur Forum'lardan uzak dururum. Ama Ender Hocam buranın farklı olduğunu söylüyordu zaten. Fakat ben buraya sadece Golf sahibi olanların katılabileceğini zanediyordum. Nasip bugüneymiş.
Tamam hocam ben sizi araç almadan cam filmi araştırması yaparken denk gelip pudralı yöntemi dikkatimi çekip izlemiştim.Tekrardan hoşgeldiniz@setirekli linki kopyalayıp buraya yapıştıramıyorum. Ama kanalın ismi: Point Car Care Trainings.