Gkhnd
Üye
- İsim
- Gokhn
Odis ile bağlanınca kayıt çıkar degilmi ender hocamServisin Görmesinde Fayda var Hocam.
Odis ile bağlanınca kayıt çıkar degilmi ender hocamServisin Görmesinde Fayda var Hocam.
Eyvallah ender hocam sagolasinHata vermişse mutlaka ekranda görürler elbette.
Cuma günü tespit yapıldı. Bazı araçlarda vites kutusu ile birlikte vites teli de değişiyormuş. Ama çoğunluğunda sadece vites kutusu değişiyormuş. Bende sadece vites kutusu değişeceği ve parça siparişi geçildiği bilgisini verdiler. Parça geldiği zaman bilgi verilecek ve uzatılmış garanti olduğu için ücretsiz olarak değişimi sağlanacak.Merhabalar. Biraz önce Rize Voskar ile görüştüm. Vites kutusu değişikliği olacağı konusunda bilgi verdiler. Cuma gününe randevu aldım. Aynı hatayı alan başka arkadaşlar varsa bilgi vermek istedim. Malum ne olur ne olmaz ne gibi zararlara yol açacağı bilinmez.
Garanti için 3-5 günün hesabını yapmazlar hocam. Ayrıca iyi niyet devam etmesi güzel bir uygulama.Arkadaşlar şimdi doğuş oto kartal ile görüştüm şuanda vw ile yazışmaların devam ettiğini söyledi 2-3 hafta içerisinde çözümün netleşeceğini program güncelleme yada parça değişiminin bedelsiz yapılacağını söyledi bu arada benim garanti 4 gün önce bitti bilginize
Selamlar,arkadaşlar aynı hata bende de var anlık çıkıyor ve kayboluyor en son 10 gün önce doğuş kartal a periyodik bakıma götürdüğümde aynı sorunlar başka araçlarda da geliyor yazılımsal dendi güncelleme olunca bize bilgi verilecekmiş.Ama şimdi forumu okuyunca okuduklarım hiç hoşuma gitmedi çünkü bazı arkadaşlarda değişim yapılmış değişim yapılan arkadaşlardan rica etsem servis kağıdını paylaşabilirler mi bizim için çok iyi olur. 10 gün önce gittiğimde kayıt açtırmamıştım eleman öyle söyleyince ve garanti bitmedenki son kontrolümdü forumu okuyunca hafta içi arayıp arıza kaydı yaptırmayı düşünüyorum
Bu hata gözükmüyor.Eyvallah ender hocam sagolasin
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şanzımana özel hocamBu yazılım güncellemesi sadece şanzıman için mi yoksa emisyon skandalından sonraki attıkları yazılım mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi