5.8 ile 6.5 arasında teknolojik bir fark yok gibi duruyor,reko dedi:2016 bi çok şey için değişim yılı olacak..5,8 lere bakalım nasıl destek gelecek
Hocam ne güzel bir bilgi bu Gelse fena olmaz.MSE dedi:Biraz önce showroomda comfortline bir Golf'ün içine oturdum vakit geçsin diye ki 5.0" mediada bile think blue olduğunu gördüm. Güncelleme ile falan bize de gelmez mi acaba ?
benim arabayı bi güncelleme için 9:30'da içeri aldılar. camlı bölümden 2 saat izledim. bi sürü yüreğimi ağzıma getiren manevra yaptılar. üzerine yıkarken mikro çiziklerle bezeyip teslim ettiler 8|Ender dedi:Aynen doğru bilgi. servisde usb ile aracı servise almadan dahi güncelleme yapabiliyorlar
Saatte geri kalma sorunu çözüldü mü hocam?maniax dedi:işte hocam medya ünitesini güncellediler. baya merasimle oldu.
çözüldü hocam sıkıntı yok. yakıt tüketim verileri de duzeldialper32 dedi:Saatte geri kalma sorunu çözüldü mü hocam?işte hocam medya ünitesini güncellediler. baya merasimle oldu.
:'(maniax dedi:çözüldü hocam sıkıntı yok. yakıt tüketim verileri de duzeldiSaatte geri kalma sorunu çözüldü mü hocam?işte hocam medya ünitesini güncellediler. baya merasimle oldu.
durup dururken mi sildi yoksa saat ya da km mi doldu acaba?alper32 dedi::'(çözüldü hocam sıkıntı yok. yakıt tüketim verileri de duzeldiSaatte geri kalma sorunu çözüldü mü hocam?işte hocam medya ünitesini güncellediler. baya merasimle oldu.
Uzun süreli yakıt verilerini birkaç kez sildi benim ekran güncelleme ile düzelir o zaman.