Higline orjinal jant

Mehmet01

Yeni Üye
İsim
Mehmet01
Arkadaslar araniza yeni katildim higline orijinal jantlari sadece 17" mi 18" i var mi? Opelden golf 7 ye gecmek isiyorum 2014 yada 2015 comfortlineye takacagim.

Saygilar..

Arkadaslar araniza yeni katildim higline orijinal jantlari sadece 17" mi 18" i var mi? Opelden golf 7 ye gecmek isiyorum 2014 yada 2015 comfortlineye takacagim.
Saygilar..
Aramıza hoş geldiniz. Satılık bölümünde madrid jant var. Bulunmaz nimet olur kendileri.

hoş geldiniz golftutkusu günler dilerim 

fabrika çıkışlı Highline 17 inç oluyor 18 inç olanlar opsiyonel olarak alınıyor satanı az bulursunuz 17 inç madrid jant var kaçırmayın derim 

@snoppy Bu jantın lastiksiz edere 2000 daha fazlası verilmez  :000074-medium:

@yusuftesekkur ederim higline jantlari cok hosuma gidiyo ama madrid jantta pek bulunmayan bir jant sanirim

@yusufsatlik bölümü nerde ustad bulamadim k bakmayin siteye yeni yeni gitiuorum daha:(

@yusufbaktim jantlar tutulan sevilen janttır belki ama benim hosuma giden hıglıne ve durban ikiside bana göre güzel ama sanki hıglıne daha cazip heliyo bana ama yakışan 17" yoksa 18" mi? 

Ve bu janti nasil bulurum?

@yusufbaktim jantlar tutulan sevilen janttır belki ama benim hosuma giden hıglıne ve durban ikiside bana göre güzel ama sanki hıglıne daha cazip heliyo bana ama yakışan 17" yoksa 18" mi? 

Ve bu janti nasil bulurum?
Hocam almışken 18' alın ve 3.5 cm yay takın çok daha güzel duracaktır. Ne kadar bütçe ayırdınız janta ona göre daha iyi yardımcı olabilirim.

@Mete45tesekkur ederim kardesim cok naziksin.

Yeterki yakişsin arabaya keske arabaya sunu taksaydim demek istemiyorum

Durban yerine Higline takmak istiyorum ama;

-öncelikle 17" mi 18" daha cok yakisir?

-adanadayim yay hangi janta kaç cm.olmali?burda bu işi profesyonelce yapan var mi onuda bilmiyorum.

-orjinalden başka bu higline jantlar var mi,ve tavsiye eder misiniz?

Hocam fabrika çıkışlı standart highline jant adı "Dijon" ---> 17' , opsiyonlu jant ise "Durban" ---> 18'. Kanaatimce durban dijon'dan çok daha güzel bir janttır hatta dijon'u olan arkadaşlarımız satıp durban'a geçiş yapıyorlar. Eğer basık araç arzunuz yoksa 18' jant için 3.5 cm takmanız kâfidir. Bende 16' olmasına rağmen 3.5 cm yay var çokta takılmanıza gerek yok 3.5 cm üstü yay takmadığınız sürece jant ebatına.

Hocam lakin eğer jantlara ilginiz varsa markalı jantlarda önerebilirim size vw dışında. Bütçe az ise türk malı carre, cms, fakat bütçe nispeten yüksekse oz, bbs marka jant almanızı öneririm. Ben 18' Oz Superturismo LM modeli kullanıyorum ve gayet memnunum.

Geri
Üst Alt