Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Ümit Akkaya Vogtland da orantılı düşürüyor hocam ve hr'a göre daha yumuşak yaylar. O yüzden hr ve vogtland arasında kalırsanız sert yay mı yumuşak yay mı istiyorum diye düşünüp ona göre seçim yapabilirsiniz.
@Mehmet01 Hocam 18' dijon bulamazsınız o yüzden dediğinize göre durban bulmanız lazım. Arada orijinal durbanlar düşüyor sahibindene.
Tamam o zaman sen bunları sat ya da saklı kış için kullanırsın, dijonlarıda yazlık olarak kullanırsın.
Hocam uzaktan fark etmek bazen zor olabiliyor orijinali o yüzden jant üzerinde baI işaretler amblemler vs oluyor orijinalinde o işaretlere bakabilirsiniz.
@Redline@DumanG abilerim daha uzman bu konuda. Nasıl anlayabileceğinizi daha iyi söylerler.
3luk yay standart amortisör ve durban jant(18') bence şehir içi için çokkk fazla konforsuz olur.Fabrika çıkışı spor süspansiyon yoksa ben şahsım adına 18 jant tercih etmezdim.Standart amortisör 3lük yay ve 17 jant en iyi kombinasyon bence.
@Mehmet01 Hocam gördüğünüz üzere herkese göre konfor anlayışı farklı. @dgn hocam için 3 cm yay 17' en iyi konfor sınırıyken benim için 18' 3 cm yay gayet rahat ki 16'dan geçtim 18'e.