@yusuf@Mertcan21Kardeş bu apoya nasıl ulaşırım dükkan adı internet sitesi herhangi bir ulaşım aracı var mı birde bu arkadaş hangi ilde. Bana İstanbul lazım
Çok memnunum hocam , artık gece farlar direk kapı kilidi ni açınca yanıyor, ist bir arkadaştan Auto konumlu far anahtarı ve sensör aldım , oda AliExpress den alıyor, çok fark koymadan sağolsun vermişti , telde bana anlatarak yaptım , VAG kablo ile de kodlama yaptım şuanlık kadar çok şükür hiçbir sıkıntı çıkarmadı@DT engineertamam kardeş izlediğin yolları bize de anlat bizde yaptıralım. Memnun musun herhangi bir sorun çıktımı çalışmama takılma gibi yoksa taktıktan sonra orijinal gibi kullanmaya başladın mı. Birde far anahtarı nasıl orijinal mi. Bu özellikler kullanışlımı sence.Yardımcı olursan sevinirim.
hocam sanırım yanliş etiketlediniz benım aracımdada mevcut hız sabitleyici@Mertcan21Hocam bence o kadar para vermeye gerek yok cami kirmayada bende alırken eklettim ama o kadar da aranan bi özellik değil ha fari sen acmısın ha auto olmuş. Hız sabitleyici bende var ama fazla kullanmıyorum uzun yolda da olsa ayağım pedalda hep tek güzel yani radar olan yerlerde hızı sinirlamasi güzel 2000 tl verme bence
Yağmur sensoru için benim ile iletişime geçebilirsiniz hocamarkadaşlar biraz önce avek otoyu aradım far yağmur sensörü sonradan takmadıklarını aracın beyni ile alakalı olduğunu ama hız sabitleyici işlemi yaptıklarını söyledi onun maliyeti de 1400 tl dediler garanti bozmadan devam ediyor dedi.