Cam otomatiği düğmeleri

Sayın hocalarım özellikle sürücü kapımdaki cam kontrol butonları baya baya tutuklul yapıyor iki bazen daha fazla bastıgımda anca alıyor nazik basıyorım olmuyor sert basıyorum olmuyor bazen yumrukluyorum sinirimden o derece.. urfa-adana-mersin servislerinde "abi kapıyı bu sebepten açtırma yazık" dendi acaba acıp yaparlarsa sesmi gelir ne gibi dezavantajı var.. gün içinde video atacagım ayrıca..

Hocam tüm düğmeleri yukarı ve aşağı pozisyonda çekili vaziyette 10ar  saniye tutun. Hafızaya tekrar yükleme yapsın araç  düğmeler  için. :)  

Hocam tüm düğmeleri yukarı ve aşağı pozisyonda çekili vaziyette 10ar  saniye tutun. Hafızaya tekrar yükleme yapsın araç  düğmeler  için. [emoji4] 
Yok hocam onu cok yaptık bişeye yaramadı aslında video atacaktım hata veriyor sayfa

Sayın hocalarım özellikle sürücü kapımdaki cam kontrol butonları baya baya tutuklul yapıyor iki bazen daha fazla bastıgımda anca alıyor nazik basıyorım olmuyor sert basıyorum olmuyor bazen yumrukluyorum sinirimden o derece.. urfa-adana-mersin servislerinde "abi kapıyı bu sebepten açtırma yazık" dendi acaba acıp yaparlarsa sesmi gelir ne gibi dezavantajı var.. gün içinde video atacagım ayrıca..
MErhaba hocam Geçmiş olsun @muslumbingollu 

Servite açıp baksınlar tabi ne olacakmış neden açmak istemiyorlar anlamıyorum. uğraşmak istemiyorlardır muhtemelen. işini güzel yapan usta olduktan sonra kapıda bir sıkıntı olmaz hocam rahat olun.Ben kendi aracıma kapı altı ışıklandırma sistemi yaparken kendim açtım ve taktım herhangi bir, tıkırtı ses,sallantı vs de yok şükür. benim yaptığımda bile sorun olmadıysa bu işin ehli ustaların yetkili servis elemanlarının yaptığından hiç bişey olmaz korkmayın .Bence Servisiniz de bu işlemi çözdürün tabi bu söylediklerim Aracını Garanti Kapsamındaysa :)  

Hocam tüm düğmeleri yukarı ve aşağı pozisyonda çekili vaziyette 10ar  saniye tutun. Hafızaya tekrar yükleme yapsın araç  düğmeler  için. [emoji4] 
@fcsrn hocam tusları tektek mi yoksa 4 ünü birden mi yapiyoruz.Hem aşşağıda hemde yukarıda mı bekliyoruz.Bende sadece sol ön kapı tutukluk yapiyor. onuda sadece yukarı çıkarken yapıyor.

Müslüm hocam aynı durum bizim sağ ön camda olmuştu, servis hem sürücü hem yolcu tarafı otomatik değişecek dedi, ben de bir ses vb için şüphe ettim ama işlem serviste olacağı için sıkıntı olmayacağı ve bu işlem de garantili.

MErhaba hocam Geçmiş olsun @muslumbingollu 
Servite açıp baksınlar tabi ne olacakmış neden açmak istemiyorlar anlamıyorum. uğraşmak istemiyorlardır muhtemelen. işini güzel yapan usta olduktan sonra kapıda bir sıkıntı olmaz hocam rahat olun.Ben kendi aracıma kapı altı ışıklandırma sistemi yaparken kendim açtım ve taktım herhangi bir, tıkırtı ses,sallantı vs de yok şükür. benim yaptığımda bile sorun olmadıysa bu işin ehli ustaların yetkili servis elemanlarının yaptığından hiç bişey olmaz korkmayın .Bence Servisiniz de bu işlemi çözdürün tabi bu söylediklerim Aracını Garanti Kapsamındaysa [emoji4] 
Bence arabanın garanti kapsamındadır hocam? Sonucta aldıgım gunden beri böyle

Müslüm hocam aynı durum bizim sağ ön camda olmuştu, servis hem sürücü hem yolcu tarafı otomatik değişecek dedi, ben de bir ses vb için şüphe ettim ama işlem serviste olacağı için sıkıntı olmayacağı ve bu işlem de garantili.
O zaman yazın adanada yaptırayım cunku urfanın servisine hiç güvenmiyorum hocam

Bence arabanın garanti kapsamındadır hocam? Sonucta aldıgım gunden beri böyle
yanlış anlaşıldım herhalde :)  

Aracınızın Garantisi devam ediyorsa demek istedim. Garanti varsa hiç zaman kaybetmeyin servisin yolunu tutun hocam.

Bu gün reset islemini yaparken fark ettim problem olan ön sağın haricinde arka sağ tuşlar(şöför taraf 4 lü olan sağ iki tuşu) otomatik tam kapatmak için olan 2. kademe yok.Servise bunun için gitmek istemiyorum.Zaten araç 5.000 oldu 3~4 aya bakımı geldiğinde söylesem problem olur mu.Birde bu tuş takımı değişirken kapı yanları sökülüyor mu,sökülürse trim sesine sebep olur mu ?

Bu gün reset islemini yaparken fark ettim problem olan ön sağın haricinde arka sağ tuşlar(şöför taraf 4 lü olan sağ iki tuşu) otomatik tam kapatmak için olan 2. kademe yok.Servise bunun için gitmek istemiyorum.Zaten araç 5.000 oldu 3~4 aya bakımı geldiğinde söylesem problem olur mu.Birde bu tuş takımı değişirken kapı yanları sökülüyor mu,sökülürse trim sesine sebep olur mu ?
Aynı korkuya bnd sahibim

Geri
Üst Alt