setirekli
Üye
- İsim
- yavuz
Hocam bende sizin yazınızdan sonra düşünmeye başladım. [emoji4]Aynı korkuya bnd sahibim
T6 Transporter da kendim dışardan söküp yenisini takmıştım ama aynayı değişirken yine kendim sökmüştüm lakin takarken sağolsun bu konulara eli yatkın bir komşum olmasa ya tırnakları kıracaktım yada yalıtım malzemesinin arasından kabloları geçiremeyecektim.Tabi servis bunu yüzlerce kez yapmıştır lakin adamlarda bir araç kuyruğu var rutin bakıma sabah bıraktığımda akşama zor yetiştiriyorlar.Haliyle elemanlar hızlı ve dikkatsiz çalışıyorlar.
Benim sıfır aracın yağ hava tahliye hortumunu takmadan vermişlerdi.Yıkamacı farkedip taktı(tabi 2 hafta öyle kullandım) servise gidip söylediğimde kısa bir şokun ardından zaten çokda önemli bir sıkıntı dogurmaz dedi.Edep sınırları içinde cevap veremem diye öylemi diyip uzunca bir bakış attım anladı,sonra balata da kokuyor dedim sizin kullanımızdandır abi dedi.19 yıllık şöförüm Bendense diğer 3 vag aracı sayıp onları kullanınca ben bende değilim o zaman diyince de abi 1.500 km daha kullan gerekirse ([emoji3]) bakarız dedi.
Servis şefinin Hali böyle iken servisin cok kurcalamasını istemiyorum.