Cam otomatiği düğmeleri

Aynı korkuya bnd sahibim
Hocam bende sizin yazınızdan sonra düşünmeye başladım. [emoji4]
T6 Transporter da kendim dışardan söküp yenisini takmıştım ama aynayı değişirken yine kendim sökmüştüm lakin takarken sağolsun bu konulara eli yatkın bir komşum olmasa ya tırnakları kıracaktım yada yalıtım malzemesinin arasından kabloları geçiremeyecektim.Tabi servis bunu yüzlerce kez yapmıştır lakin adamlarda bir araç kuyruğu var rutin bakıma sabah bıraktığımda akşama zor yetiştiriyorlar.Haliyle elemanlar hızlı ve dikkatsiz çalışıyorlar.

Benim sıfır aracın yağ hava tahliye hortumunu takmadan vermişlerdi.Yıkamacı farkedip taktı(tabi 2 hafta öyle kullandım) servise gidip söylediğimde kısa bir şokun ardından zaten çokda önemli bir sıkıntı dogurmaz dedi.Edep sınırları içinde cevap veremem diye öylemi diyip uzunca bir bakış attım anladı,sonra balata da kokuyor dedim sizin kullanımızdandır abi dedi.19 yıllık şöförüm Bendense diğer 3 vag aracı sayıp onları kullanınca ben bende değilim o zaman diyince de abi 1.500 km daha kullan gerekirse ([emoji3]) bakarız dedi.
Servis şefinin Hali böyle iken servisin cok kurcalamasını istemiyorum.

Bu gün reset islemini yaparken fark ettim problem olan ön sağın haricinde arka sağ tuşlar(şöför taraf 4 lü olan sağ iki tuşu) otomatik tam kapatmak için olan 2. kademe yok.Servise bunun için gitmek istemiyorum.Zaten araç 5.000 oldu 3~4 aya bakımı geldiğinde söylesem problem olur mu.Birde bu tuş takımı değişirken kapı yanları sökülüyor mu,sökülürse trim sesine sebep olur mu ?
Aynı korkuya bnd sahibim

Bu gün reset islemini yaparken fark ettim problem olan ön sağın haricinde arka sağ tuşlar(şöför taraf 4 lü olan sağ iki tuşu) otomatik tam kapatmak için olan 2. kademe yok.Servise bunun için gitmek istemiyorum.Zaten araç 5.000 oldu 3~4 aya bakımı geldiğinde söylesem problem olur mu.Birde bu tuş takımı değişirken kapı yanları sökülüyor mu,sökülürse trim sesine sebep olur mu ?
@muslumbingollu

Medya ekranından ayarlar kısmında konforlu açma/kapama seçeneği aktif mi dostlar..? menu den bi kontrol ederseniz.. Eğer off ise tek kademe aktif ise 2 kademeli oluyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim araçta da şoför tarafından açma yada kapatma için 2. kademe çalışmıyor, uzun süre basılı tutmam lazım açılıp kapanması için. Diğer tüm camlarda bu işlemi yapabiliyorum, var mı öneriniz?

Ben de sağ ve sol dikiz aynaları çalışmıyordu düğmelerin olduğu kısmı açıp hallettiler bugün serviste. Trim sesi filan yok basit bir işlem sanırım. 

Geri
Üst Alt