kerimaslan27
Üye
- İsim
- kerim
Ooo hayırlı olsun anıl hocam
Sğaolasın Yusuf hocam alcantra olanı kuzenime verdim orjinali duruyorOoo hayırlı olsun anıl hocam [emoji4] benimkide nasipse bu haftalarda gelicek eski direksiyonu naptınız
Kapı içleri torpido dahil taba nappa deri yaptırıcam randevu aldım [emoji18][mention=1476]anilyucee[/mention] dışarıdaki renk uyumu hoş olmuş. İçeride birkaç tane daha Alcantara detay iyi olurdu. Airbag göbeği mesela...
Maşallah kardeşim makine çok iyi oldu
Merak ile bekliyorum. Yanlız Alcantara detay olsun yer yer. Direksiyon yanlız kalmasınKapı içleri torpido dahil taba nappa deri yaptırıcam randevu aldım [emoji18]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvallah abi seninkininde aşağı kalır yanı yokMaşallah kardeşim makine çok iyi oldu [emoji3478]
Göbek kaplatmamamın sebebi kazada airbag açmamasından dolayıMerak ile bekliyorum. Yanlız Alcantara detay olsun yer yer. Direksiyon yanlız kalmasın
Maşallah arabanız çok iyi olmuş. Bi arkadaşım da R line direksiyon bakıyor eğer özel değilse ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?![]()
![]()
![]()
Güncel halimiz [emoji18]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim direksiyonu Ender Elektronikten sıfır aldım 3.500 tlMaşallah arabanız çok iyi olmuş. Bi arkadaşım da R line direksiyon bakıyor eğer özel değilse ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim?