1661
Üye
@Serkanasn 10 ay önce ben aldım. Sonra hiç ilana koymadım. Olabilir durban güzel jant bende beğeniyorum..
Araç R-line ise
Çift j opsiyon eğer siparişte alınmadıysa rline da olsa tek j olarak yanıyor.Araç R-line ise
Çift J Ledlerin standart gelmesi gerekmiyor mu ?
Niye tek yanıyor?
Ben Dış r line paketin İçinde çift J adaptif led farların standart geldiğini biliyordum ?Çift j opsiyon eğer siparişte alınmadıysa rline da olsa tek j olarak yanıyor.
Sizin düşüncenizdir Saygı duyarım..Çift U LED
Çift J LED
bunlar eğer gerçek 300 beygirlik 2.0 TSI Golf R nin karakteristik donanımı ise
R-line da insan bu özelliği ister !
Adı üstünde ! R çizgisi !
R- line da bu çift J ler yoksa espirisi kalmıyor ! Olayın
Amaç motor hariç Golf R ruhu yaratmak değil mi?
Çift j opsiyon eğer siparişte alınmadıysa rline da olsa tek j olarak yanıyor.
Aslında haklısınız ama hem ülkemizin vergi dilimi muhabbeti var hem de Doğuş oto sipariş geçen stnin işgüzarlığı var.Çift U LED
Çift J LED
sonuna kadar haklısınız, madem ki dış r line paketli, tek J'nin anlamı nedir veya 17 inch dijon olmasının anlamı nedir? düşünsenize dış r line paket ama tampon normal. çok saçma geliyor bana da. jantlar 17 dijon, farlar tek J diye ben r line paketi almadım.Çift U LED
Çift J LED
18" jantlara bayılıyorum ama yolların durumundan dolayı sürüş konforunu ciddi oranda etkilediği için hap bakakalıyorum. örnekte olduğu gibi.
Alıştık artık gülü seven dikenine katlanır misaliyiz.Golfün çamurluk açıklığı çok fazla 18 anca dolduruyor.18" jantlara bayılıyorum ama yolların durumundan dolayı sürüş konforunu ciddi oranda etkilediği için hap bakakalıyorum. örnekte olduğu gibi.