Şuraya gizli özellikleri bile açık olmayan bir golf bırakayım
@mustafacagri ilk fotoğraf nedense senin arabayı hatırlatıyor bana
Seninki kadar olamaz bence ya ama bence foto çekim açısı çok etkiliyor ben de benzettimŞuraya gizli özellikleri bile açık olmayan bir golf bırakayım
Ekli dosyayı görüntüle 27982
Ekli dosyayı görüntüle 27983
Benzer işlerSeninki kadar olamaz bence ya ama bence foto çekim açısı çok etkiliyor ben de benzettim
Ekli dosyayı görüntüle 27989
Bi ara Mk7 ilk çıktığı zamanlar vw nin aksesuar katoloğunda orginal ekipman GTI Egzoz satılıyordu.. fiyatı kabarıktı tabiki., ses te ve beygir gücü olarak değişiklik olur mu bilmiyorum ama adamlar böyle bir alternatif sunuyorlardı..Benzer işler
Yağlı güreşe hazırlanan pehlivan gibi olmuş. Elinize sağlık bir ara benimde cilalamam lazımTosunumu yıkadım cilaladık kendine geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 28032
Ekli dosyayı görüntüle 28033
Ekli dosyayı görüntüle 28034
Ekli dosyayı görüntüle 28035
3500 TL ön tampon boya montaj dahil ukoled garaj (replika)@Alpyaman abi seni gruba girdiğimden beri tanıyorum r line body kit yaptın yaptıysan ne kadara bitti nerde yaptırdın
@farukal Maşallah hocam, siyahın bakımı çok zor ama temizken de çok güzel duruyor gerçekten. Şu reklamlı plakalık biraz göze batıyor sadece. n11 de satılan çok şık bir plakalık var , plakanın çerçevesi gibi duruyor onu tavsiye ederim.