İşte Benim Golf'üm

@ZITIPAŞA hocam normalde 17 durban ya da 17 pretoria 17 verona yani aslında büyük jantların kücük modelleri benim gözümde ihtişamını kaybediyor. ama sebring muazzamlığından ödün vermemiş. araç oluşturucuda gözüme takılıp acaba bu 17 ler nasıl durur reelde derken. böyle durduğunu gördüm ve baya begendim. ve dediğiniz gibi YOK  :D

@Yehanoha  kesinlikle hocam jant cok iyi tasarlanmis 17si de 18 de hic siritmiyor. Maalesef denk gelmesi zor satan cok az olacaktir.

17 Sebring Jantlar R line Araçların Spor süspansiyon olmayan versiyonlarında orijinal ekipman olarak geliyor. Ülkemizde bunun sayısı parmak la sayılabilir.

17 Sebring Diğer Durban ve Pretoria haricinde küçük olmasından bir şey kaybetmemiş. Örneğin Pretoria da 18 bile hoş göstermiyor jant kendini.

HAyırlı osun Çok  Güzel Durmuş aracınızda. (y)

Bende çok beğendim 17 sebring satan eden varsa orijinal olarak alabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ev alma arefesindeyim borçlanmam çok olursa araç küçültmeye gideceğim. Yazlık kışlık ayrı kullanıyorum. Dijonları takar bunu size verebilirim. Ama söz vermeyeyim satma işi borcuma göre. Olır da satarsam ilk size yazarım [emoji106][emoji106]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[mention=510]ZITIPAŞA[/mention] hocam normalde 17 durban ya da 17 pretoria 17 verona yani aslında büyük jantların kücük modelleri benim gözümde ihtişamını kaybediyor. ama sebring muazzamlığından ödün vermemiş. araç oluşturucuda gözüme takılıp acaba bu 17 ler nasıl durur reelde derken. böyle durduğunu gördüm ve baya begendim. ve dediğiniz gibi YOK [emoji3]
Güzel düşünceleriniz ve görüşleriniz için ayrı ayrı teşekkürler [emoji106] bende severek ve beğenerek kullanıyorum gerçekten. [emoji106]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@beratx ben de sırada olayım ne olur ne olmaz  :D   ilk gördüğümde teklif edecektim de kendimi tuttum  :)  borcu az ödemesi kolay olur umarım hayırlı olsun şimdiden  (y)

[mention=2662]metinkar[/mention] evet hocam
Doktorum civanim

Allah kolaylik versin

Geri
Üst Alt